Damegolf

på Skjeberg Golfklubb

Damegruppen i Skjeberg Golfklubb er meget aktiv og vi prøver å legge forholdene til rette for at nye medlemmer skal føle seg velkommen.

Den store Damedagen I Skjeberg golfklubb er onsdag.

Vi treffes gjennom hele sesongen og spiller interne turneringer i en meget uhøytidelig og avslappet atmosfære. Nå i disse koronatider så følger vi de retningslinjer som Skjeberg golfklubb setter. For damegruppa betyr det at vi melder oss på i GolfBox under Klubbturnering. Der finner dere informasjon om den kommende turnering.

Det er to alternativer for påmelding:
  • For spill atten hull med fortløpende start fra kl. 16.00
  • For spill elleve hull med fortløpende start fra kl. 17.30

Påmeldingsfrist for begge alternativer er mandag kl. 23.59. Starttider blir trukket og sendes ut på e-post. Alle starter fra hull 1. Grunnet dagens situasjon så er det foreløpig bare klubbens medlemmer som kan delta på damedagene. Etter runden samles vi i klubbhuset til en kaffekopp og markering av dagens turneringsvinnere.

Hver fredag kl. 11.00 er alle klubbens damer velkomne til lunsjgolf. Det spilles 11 hull, deretter inntar vi lunsj.

Hvert år på sensommeren arrangerer vi en weekendtur. Som oftest går turen til Sverige. I år avventer vi planleggingen av denne i forhold til utviklingen av koronasituasjonen.
Golfsesongen avsluttes med årsmøte og høstfest i klubbhuset. De av damene som har gjort seg bemerket i løpet av sesongen (i år med start fra 13. mai), får sin velfortjente utmerkelse. Vi må også ta forbehold om dette arrangementet i år.

Under «normale» omstendigheter så møtes vi allerede igjen i januar i Østfold golfsenter. Da står «putte-trening» og et par runder i golfsimulator på programmet.

Ved oppstart av ny sesong møtes vi til en 11 hulls golfrunde og deretter sosialt samvær i klubbhuset.

Vi ønsker alle damer i Skjeberg golfklubb velkomne til å bli med oss på Damedagen!

Vi følger klubbens koronaregler, og vi holder avstand!

Hilsen styret i Damegruppa

Dameturneringer