Partnere

i Skjeberg Golfklubb

Golfbanen er en fremtreden arena for markedsføring av firmaets produkter og tjenester. Her treffes forretningsforbindelser under helt spesielle og positive omgivelser. Praten går lett under utøvelsen av golfsportens felles lidenskap og det knyttes sterke relasjoner på tvers av ulike profesjoner vedrørende kjøp og salg.

leonberg
isarpsborg_logo_02%202
N3Zones
TTC_Logo_JPG

Et reklameskilt på golfbanen assosierer produktet eller tjenesten med flotte naturopplevelser og utøvelse av konkurranse og spenning i sunne og friske omgivelser.  Skjeberg Golfklubb har attraktive tilbud til alt fra enkeltforetak til store konsern.

Leie av golfanlegget for firmagolf
Inviter dine forretningsforbindelser til en hyggelig golfdag.  Vi står for alt det praktiske i forbindelse med arrangementet.  Vi besørger alt fra utskrivning av startlister, scorekort og resultatlister.  Vår utmerket golfkro serverer deltagerne mat og drikke før, under og etter konkurransen.

Kontaktperson:
Line Berg - Daglig leder