Narvesen Tour på hjemmebane!

Skjeberg Golfklubb arrangerte søndag 09.09 Narvesen Tour, hvor været skulle bli en stor utfordring. Flere holdte hodet kaldt imponerte stort på tross av regnet.

Søndag var det duket for Narvesen Tour på hjemmebane for mange av våre juniorer. Arrangert av Juniorkomiteen og frivillige i klubben skulle dette bli en strålende dag. Været skulle vise seg å være av typen trøndersk, og etter ansettelse av trøndersk trener burde jo dette være en fordel særpingene. Til tross for store mengder regn hele dagen, klarte banen seg ufattelig bra og spillerne var positivt overrasket.
Spillet sto det også respekt av, spesielt moro med våre egne.
Anne-Linn Fjærvik fortsetter storspillet etter KM og klinte til med en 80 runde og tok med det første plass i både J19 netto/brutto!
I J15 klassen var det noen av de tilreisende som nevnte «Ja, det var hyggelig å delta på KM». For topp 4 brutto og topp 5 netto skulle vise seg å være ifra Skjeberg. Oda Juliussen skulle vise seg å være helt rå denne dagen, med en runde på 77 slag. Tett fulgt av Marion Thunæs på 82 slag og av Sofie Thunæs på 88 slag.
I netto klassen storspilte Tiril Andersen og tok en flott andre plass med 69 slag netto. Oda vant også netto klassen med Marion på tredje plass.
Det var flere gode resultat av Skjeberg jentene i denne klassen, Nicoline Borgersen Eide, Emilie Laursen-Enger og Henna Gripenberg spilte alle gode runder.

I G19 kjempet gutta iherdig mot regnet. De møtte tøff motstand fra mange gode spillere og Jørgen Fjærvik, Morten Hvidsten og Benjamin Lindberg havnet midt på resulatlisten etter endt spill.

I G15 var det Bjørn Kristoffer Holt og Hans Petter Jenseg som forsvarte klubbens ære. Det gjorde de med stil selvom begge fikk det litt tøft på slutten.

I mix klassene var klubben godt representert og gleden ved å spille turnering var stor. Nea Marie Gripenberg, Leander Henriksen, Lukas Heggen Mathisen, William Støa Fredriksen,Helena Henriksen,Nicolai Borgersen Eide, Anna Juliussen, Vilde Støa Fredriksen, Ingeborg Kartnes Andersen og Sander Heggen Mathisen fikk alle sine velfortjente medaljer.

Vi takker alle foreldre som har planlagt og gjennomført denne turneringen til glede for over 80 juniorer som kom hit for å spille Narvesen Tour.

Postboks 99, 1740 Borgenhaugen