Klubbmestere for damer og herrer!

Anne-Linn Fjærvik og Cato Lauritzen ble for sterke!

Lørdag startet klubbmesterskapet, med været på vår side sammen en upåklagelig bra bane lå at til rette. 70stk var møtt opp til start i både Klubbmesterskap og et B-mesterskap, hvor det derav ble kronet vinnere i totalt 7klasser. I B-mesterskapet klasse C stakk altså Geir Frimo av med seieren. Selv uttalte en sliten herremann «Kroppen er ikke i stand til å spille 2 dager på rad 18 hull», syns du klarte deg bra jeg Geir!
Resultat Klasse C:

1. Geir Frimo
  2. Henning Nøklebye
  3. Åge Vidar Helle

I klasse B skulle det vise seg og bli meget jevnt, men det var til slutten ny kar som har kommet inn i juniorgruppen som trakk det lengste strået.  Hans Petter Jenseg, om spørsmål hvordan runden gikk så fikk jeg til svar «Dårlig, puttinga stemte ikke og jeg hadde et par spredt utslag». Vel Hans Petter, du tok resten av gjengen på oppløpssiden!
Resultat Klasse B:
  1. Hans Petter Jenseg
  2. Jan Tommy Andersen
  3. Vidar Rønning
I klasse A hadde Per Håkon Ervum kontroll i fra dag 1. Det han ikke viste var at Joan Santos hadde anskaffet seg nytt våpen i baggen(premie på GOSE).  Han skrøt av hybriden og skulle vise seg å gi Per Håkon kamp til siste hull.
Resultat Klasse A:
  1. Per Håkon Ervum
  2. Joan Santos
  3. Lars-Petter Sandvik-Olsen
Over til Klubbmesterskapet hadde vi evig unge og alltid stabile Tor Heier som komfortabelt dro i land seieren i klassen Eldre Senior Herrer. Tor lurte før runde på om han skulle ha skaffet seg nye køller, men jeg syns da de 7år gamle jerna ser ut til fungere ennå jeg!
Resultat Klasse Eldre Senior:
  1. Tor Heier
  2. Roger Arne Eriksen
  3. Ragnar Sonerud

Over i Senior Herre ble det spenning til siste slag på ballen, med en kanon runde første dag ifra Lasse A. Delebekk og egen uttalelsen «I dag satt alt» skulle det vise seg å bli tettere neste dag. Per Sverre Gjerstad ga Lasse kamp til siste hullet, mulig at nye grep hadde hjulpet før runden Per? Uansett Lasse A. Delebekk holdte unna og tok seieren.
Resultat Senior Herrer:
  1. Lasse Andreas Delebekk
  2. Per Sverre Gjerstad
  3. Jon Langholdt

Klubbmester Herrer skulle kåres og det var i forveien satt stor spenning rundt tittelen, noen hadde kanskje satt Cato Lauritzen som favoritt. Det skulle vise seg å være litt rust som måtte børstes, etter de første 18 var det Marius U. Tønnesen som ledet foran Tim Lauritzen hvor så Cato, Ola og Niklas lå innenfor tre slag. Etter en liten pust i bakken, knall mat ifra Thinthan var det duket for siste 18. Flere skulle faktisk gjøre som Marius å gå på 70tallet runde 2, faktisk 4stk. Thomas Engh klinte til med 79 etter en start på 91 og klatret oppover listene, sammen med Frode A. Arntsen. Rune Henriksen sto for den laveste runden på 76, mens ringreven Cato Lauritzen hadde våknet og satte ballen i siste hull for 77.
Lederballen runde 3. som ble sendt live på facebook ifra første tee var Cato Lauritzen, Rune Henriksen og Marius U. Tønnesen. Cato hadde skaffet seg en ledelse på 1slag foran Rune, Marius hadde 4slag å hente. Siste runde slo erfaringen og stabiliteten til, ifra meg har han fått kallenavnet «Ironman» og det skulle vise seg å være liten tvil. Cato satte spikeren i kista med en 76runde og tangerte da helgens laveste runde og vant overlegent med 7slag til neste mann. Vinneren selv sa som følger «Golf er lett» før han la til et smil! Opp på pallen hadde Alexander Heldahl sneket seg inn med en solid 80 for 3plass. Resultat Herrer:
  1. Cato Lauritzen
  2. Rune Henriksen
  3. Alexander Heldahl

Nytt av året var deltakelsen av junior jenter i klassen Damer. Her skulle god gammel erfaring få kjørt seg mot ung iver! Etter første dag og runde 1 var topp 3 Anne-Linn Fjærvik, Oda Juliussen og Marion Thunæs, et slag etter lå Hege Kristin Lauritzen og lurte med sin erfaring. Søndagen var kommet og klubbmester damer skulle avgjøres, Anne-Linn Fjærvik uttalte før runde «Tar det som det kommer». Vel lite viste hun va som kom, Hedda Andersen satte sammen en forrykende runde på 78 slag og hadde satt standarden inn i klubbhuset på 171slag. Anne-Linn derimot så urørlig ut og lite påvirket av den grunn. Ballen til Anne-Linn satt i hullet for en meget solid 82 og ble dermed klubbmester for damer. Anne-Linn endte på 166 slag og hadde til slutt en komfortabel seier på 5slag. Hun sa bestemt etter «Gir da vel ikke ifra meg ledelsen» oppfulgt med et smil.
Resultat Damer:

1. Anne-Linn Fjærvik
  2. Hedda Andersen
  3. Oda Juliussen

Tilslutt vi jeg takke alle som deltok på Klubbmesterskapet og en personlig takk til de som var igjen og skapte stemning på hull 18. Jeg er veldig imponert og stolte over juniorgruppen som stiller i flertall og for noen av dere er det første gang i et Klubbmesterskap. Dette står det respekt over! Samtidig vil jeg takke banemannskapet og de frivillige som har jobbet utrettelig, det har vært noen hektiske dager men dette mestret dere utrolig bra! Tusen takk for at dere holder stand på banen, dag etter dag. Vi er alle veldig stolte over hvordan Skjeberg fremstår.

Igjen gratulerer til Cato Lauritzen og Anne-Linn Fjærvik som klubbmestere 2018!

Link til golfbox : Klubbmesterskapet B-Mesterskap

Postboks 99, 1740 Borgenhaugen