Gi bort et gratis Veien til golf kurs

Kjenner du noen som du vil skal begynne med golf? Da kan du gi bort et gratis Veien til golf kurs i julegave.

Som medlem i Skjeberg Golfklubb, får du nå en mulighet til å gi bort et kurs i julegave.
Alt du trenger å gjøre er å komme innom shopen onsdag 5. desember kl. 10-15, eller torsdag 6. desember kl. 12-18, få med deg et gavekort på kurs og gi det til den du ønsker i julegave. Hvert medlem får mulighet til å gi bort to gavekort hver.
Vi ønsker at flere skal oppdage gledene ved å spille golf, og da er dere som medlemmer av klubben og ivrige golfere, våre beste ambassadører.
Gavekortet brukes ved å melde seg på et av våre VTG kurs som er planlagt for sesongen 2019. Kurskalenderen er klar i god tid før sesongstart, så da er det bare å finne en dato som passer.
Postboks 99, 1740 Borgenhaugen