Dette er Guttas!

Lasse Syversen, Thomas Korneliussen og Tom Fredrik Olsen er drivkreftene bak Guttas.

Guttas er en betegnelse på en kompisgjeng på rundt 25 karer som hver torsdag gjennom hele sesongen spiller her hos oss. Dette har de nå gjort i 13 år.
Lasse, Thomas og Tom Fredrik bestemte seg for å gi noe tilbake til klubben og i 2015 arrangerte de Guttas Open Special Edition, GOSE, for første gang. I år, for fjerde gang, samlet denne gjengen 31 bedriftslag til årets utgave av GOSE. Turneringen har årlig gitt et tilskudd til klubben på ca. 100 000 kr.

I et evalueringsmøte etter GOSE høsten 2017, ble det spurt om hvilke planer/ønsker klubben hadde for sesongen 2018. Blandt mange andre ting, ble det ytret et ønske om å kunne støpe en betongplate på rangen, og det ble snakket litt rundt dette. Det tok ikke mange dagene før gutta ringte og sa at de hadde lyst til å forsøke å få til denne betongplaten på rangen.
De jobbet så videre med å kontakte bedrifter som skulle bidra med både materialer og folk til å gjøre jobben.
Og når de først skulle gjøre noe med underlaget, ville de også gjøre noe med overbygget.
Resultatet har dere alle sett, rangen har fått et skikkelig løft og vi får sådd gressutslaget før frosten kommer.

Mange har bidratt til oppgraderingen av rangen, i tillegg til de tre initiativtakerne må vi fremheve Atle og Kjell Arne som aldri sier nei. Slike mennesker er er vi så utrolig glade for.

Lasse, Thomas, Tom Fredrik og alle dere andre som har bidratt - tusen takk!
Vi er heldige som har folk som dere.

Postboks 99, 1740 Borgenhaugen