Vi søker frivillige til lag NM senior 17-18. august

Helgen 17 og 18. august arrangerer vi lag NM senior 2. divisjon her på Skjeberg. Vi håper det er mange som har mulighet til å hjelpe til med diverse oppgaver disse to dagene.

Vi i Skjeberg GK har vært så heldige å få lov til å arrangere Norsk Seniorgolf sitt Lag-mesterskap for 2.divisjon i år!
Blant annet skal ett av våre to senior herrelag konkurrere på hjemmebane.
I tillegg har vi et herrelag og et damelag som skal konkurrere i 1.divisjon på Drammen GK den samme helgen.

Som klubbkontakt (KK) for NSG, vil jeg igjen be dere om hjelp til å gjennomføre arrangementet.
Turneringen finner sted lørdag 17. og søndag 18.august, og som vanlig trenger vi mange frivillige til å hjelpe oss.

Vi skal dekke følgende arbeidsoppgaver:
Resultatservice
Startere
Marshaller
Raking av bunkere før turneringsstart
Forecaddies (først og fremst hull 13, gjerne også hull 9 og 16)

En del av dere som har mottatt denne mailen har tidligere også velvillig stilt opp på dugnad for klubben i mange sammenheng. Det håper jeg dere har anledning til også denne gangen!

Fint om dere gir tilbakemelding til Signe (tlf eller sms: 97729664 eller mail si-hoe@online.no) om det passer.

Håper på godt vær og fine forhold for å ta i mot ivrige golfspillere på vår flotte bane!

Postboks 99, 1740 Borgenhaugen