Vellykket treningsleir til Danmark

31 juniorer og foreldre har vært på treningsleir til Blokhus i Danmark helgen 20. til 23. april.

Torsdag 20. april reiste 20 juniorer i alderen 9-17 år sammen med 11 voksne fra Skjeberg Golfklubb med rettning Blokhus i Danmark. Vi kjørte buss til Gøteborg og hadde en fin båttur med god mat. Vel fremme på Blokhus feriesenter gjorde vi oss klare for natten i 7 store og flotte leiligheter. Tidlig fredag morgen inntok vi en god frokost før turen gikk til Blokhus Golfsenter. Etter en times oppvarming gikk 16 stk ut på 18-hullsbanen, mens de resterende 15 gikk 9 hulls banen. Blokhus Golfsenter er perfekt for treningsleir, da det er 3 forskjellige golfbaner her. En 18-hulls, en 9 hulls midsize bane og en 9 hulls korthullsbane på 40-90 meter pr. hull.

Etter endt dag på golfbanen gikk turen tilbake til hotellet hvor resten av ettermiddagen og kvelden gikk med til sosialt samvær, en tur på badeland og en god middag på den lokale pizzarestauranten. På lørdag gjentok vi nøyaktig samme opplegg som fredag og alle gikk i seng lørdag kveld, slitne og fornøyde.

Søndag var det dags for hjemreise etter 9 hull scramble turneirnger hvor hver leilighet stilte lag. Vinnerlaget gikk 3 slag under par netto. Gjennom helgen arrangerte vi også en uformell turnering mellom alle deltagerne hvor vinneren ble Anne-Linn Fjærvik, foran Mats Ola Hirstad og Tiril Andersen på tredje. Beste voksne kom på plass nr. 9. Helgens beste nettoscore stod Ella Skard for med 61 slag.

Vi var i tillegg ekstremt heldige med været. Selvfølgelig blåste det endel - noe det alltid gjøre i Danmark, men temperaturen var bra og solen skinte fra blå himmel alle dager. Tror til og med noen ble litt solbrendte selv om de hadde fått klar beskjed hjemmefra om å smøre seg...

Takk for alle hyggelige opplevelser og samvær. På hjemturen ble det allerede snakket om neste års treningsleir bland både juniorer og voksne, så vi skal ikke se bort ifra at det blir en tur til høsten også og kanskje vi drar til varmere strøk til våren.