Vant Narvesen Tour

Torsdag 25. mai var 7 av våre juniorer med på Narvesen Tour på Mørk Golfklubb. Nok en gang ble det flotte plasseringer.

Nesten 100 håpefulle juniorer deltok på Narvesen Tour på Mørk denne dagen fordelt på 6 klasser. I strålende solskinn og flotte spilleforhold (megen bra bane) hadde både voksne og juniorer en flott dag på golfbanen. Skjeberg hadde deltagere i 2 av klassene. I klassen Mixed 12 (gutter og jenter fra 9-12 år) deltok Anna Juliussen og Tiril Andersen. I klassen Jenter 15 (jenter 13-15 år) var vi som vanlig sterkt representert. Av totalt 11 startende fra vår region, var hele 5 fra Skjeberg Golfklubb og for andre turneringen på rad gikk vi seirende ut. Resultater i Jenter 15 netto (m/hcp) ble; Oda Juliussen (9. plass), Marion Thunæs (6. plass), Hedda Andersen (5. plass), Ida Sofie Thunæs (4. plass) og Anne-Linn Fjærvik (1. plass). I Jenter 15 brutto (u/hcp) fikk Marion Thunæs bronsemedalje. Gratulerer med fantastisk innsats alle sammen.

Tiril Andersen er ikke avbildet.
Postboks 99, 1740 Borgenhaugen