Trippel Skjeberg på Narvesen!

Lørdag 10. juni vant vi trippel i Jenter 15 klassen på Oppegård Golfklubb i tillegg til mange andre gode prestasjoner.

Totalt 11 juniorer stilte til start på Oppegård Golfklubb på en våt og forblåst bane. Forholdene var vanskelige, men det hindret ikke våre juniorer prestere godt. 10 jenter og 1 gutt stilte til start fordelt på 3 klasser. Morten Hvidsten spilte i Gutter 19 klassen og fikk en fin 21. plass i et meget godt startfelt. I klassen Mixed 12 (gutter og jenter fra 9 - 12 år) stilte vi med 3 jenter. Henna Gripenberg, Anna Juliussen og Tiril Andersen. Alle gjennomførte med stil og Tiril Andersen gikk -2 og senket sitt hcp.

I Jenter 15 klassen er Skjeberg Golfklubbs juniorer nå like mange deltagere som alle de andre klubbene til sammen. Vi stilte med 7 av totalt 14 deltagere og flere er på vei inn i denne klassen. I løpet av sesongen regner vi med å være 10-11 jenter som deltar - noe som er helt fantastisk. Med så mange jenter har vi hatt for vane å vinne denne klassen i år og det skjedde også denne gangen. Ikke nok med at vi vant nettoklassen, vi inntok hele pallen. Ida Sofie Thunæs tok sin første seier foran storesøster Marion Thunæs. Hedda Andersen toppet det hele med en 3. plass. De øvrige fikk plassene 7, 10, 12 og 14. (Anne-Linn Fjærvik, Ella Skard, Nicoline Eide og Oda Juliussen). I Jenter 15 brutto konkurransen vant Marion Thunæs med Hedda Andersen på 3. plass. De gikk 18 hull på henholdsvis 16 og 22 over banens par.

Gratulerer alle sammen og lykke til på Drøbak søndag 11. juni (15 juniorer skal være med på Narvesen Drøbak)
Postboks 99, 1740 Borgenhaugen