Takk for i år!

Vi legger bak oss en nok en sesong og ønsker å takke alle medlemmer og gjester for golfsesongen 2019.

Sesongen går fort, det er mange slag som skal slås, baller det skal letes etter og langputter det skal skrytes av. Golf er aldri kjedelig. Som golfspiller er man aldri mer enn ett slag fra total lykke eller katastrofe - følelsene er mange. Men når runden er ferdig, er det ofte lett å glede seg til neste gang. Det er mange medlemmer som spiller mange runder og det er mange medlemmer som ikke spiller så mye, men som bruker treningsområdene eller som er mest interessert i det sosiale rundt en kaffekopp i klubbhuset. For oss er alle medlemmer like viktige, uavhengig av hvilke tilbud hvert enkel medlem verdsetter mest.

Vi jobber for å være en klubb der gamle og nye golfere finner sin plass og der de liker å tilbringe tiden sin. Golfbanen vår er en hyggelig tur i skogen, der få hull krysser hverandre og nærheten til naturen alltid er tilstede.

Vi jobber også hele tiden for å utvikle hele anlegget og det gjøres hvert år store og små utbedringer på alle områder. Noen mer synlig enn andre. Denne jobben blir aldri ferdig og med gode innspill fra medlemmene og tilgjengelige ressurser, gjøres det prioriteringer innenfor de økonomiske rammene til klubben.

Nå som nok en sesong er ferdig og snøen laver ned, jobbes det på alle områder. Og for deg som medlem har du mer å se fram i mot; julebord og ekstraordinært årsmøte etterfulgt av et medlemsmøte. Detaljer kommer i egne saker her og på mail.

Så har vi en veldig god nyhet om tettere samarbeid i regionen, nyheten slippes fredag 15/11 - følg med!