skgk-logo

SKJEBERG GOLFKLUBB

logo-golfbox2
Sesongstart for juniorene

Sesongstart for juniorene

Etter mange månder med innetrening, var det endelig klart for sesongstart for våre lovende juniorer. Første turnering på Narvesen Tour ble arrangert på Gamle Fredrikstad Golfbane lørdag 14. april.

Alt tydet på at mange golfere fra hele Østlandet hadde gledet seg til denne dagen. Over 120 deltagere var påmeldt i de forskjellige klassene. Skjeberg stilte med 8 deltagere fordelt på Mix 12, Jenter 15 og Jenter 19. På bildet over har vi fra venstre; Anne-Linn Fjærvik, Ida Sofie Thunæs, Marion Thunæs, Oda Juliussen, Nicolai Amadeus Borgersen Eide og Nicoline Borgersen Eide. De øvrige som var med var Henna Gripenberg og Sander Heggen. 

Turneringen ble som sagt arrangert på Gamle Fredrikstad Golfbane i flotte forhold, både med tanke på banen (som akkurat hadde åpnet) og ikke minst været. 18 plussgrader og lett vind var uvant kost for de fleste, og dagen ble en utrolig bra start på sesongen i forhold til vær, opplevelser og resultater.


Mix 12 klassen.

Våre deltagere fullførte 9-hullsbanen til toppkarakterer. Turneringen er uten plasseringer, og vi er sikre på at alle hadde det gøy.


Jenter 15 (jenter 13-15 år)

I denne klassen, som vi forøvrig dominerte stort i vår region i fjor, stilte vi med 4 jenter. Det var tydelig at alle hadde trent flittig gjennom vinteren, for resultatene var meget gode. I nettoklassen vant Ida Sofie Thunæs med -1. I brutto klassen (uten hcp) fikk vi to på pallen, med Oda Juliussen på 2. plass og Ida Sofie på 3. plass. Marion og Nicoline gjennomførte med mange gode slag og ente på hennholdsvis 7/4 og 5/7. 


Jenter 19 (Jenter 16-19 år)

Anne-Linn Fjærvik debuterte i Jenter 19 klassen og var nok spent på hvordan hun ville klare seg mot flere av norges beste juniorer. Med nervene utenpå, la hun i vei på sin runde, og startet like godt med en birdie (3 slag). Fortsettelsen var mer enn godkjent og hun endte til slutt på en 11 plass i nettoklassen og 10. plass i bruttoklassen. 


Order of merit 2017

Avsluttningsvis ble det også delt ut premier til topp 3 i order of merit for hele 2017 sesongen. Til manges overraskelse ble det også her to plasser på pallen for Skjeberg-jentene. Anne-Linn fikk 1. plass, mens Oda Juliussen fikk 3. plass, tett fulgt av flere av våre jenter. Vitner om god kvalitet gjennom hele sesongen. Gratulerer.

Alle juniorene gleder seg veldig til fortsettelsen. Turneringene kommer tett fra mai og helt til oktober både på Narvesen Tour og på Srixon Tour (øverste nivå) for enkelte. Allerede neste helg reiser 30 spente på treningsleir til Danmark for å finpusse formen for resten av sesongen.

Vi gleder oss til fortsettelsen.

netto

oom2017