Samarbeid med Borregaard GK sesongen 2018

Da er avtalen om samarbeid med Borregaard GK for sesongen 2018, klar.
Dette er en gjensidig avtale om sesonggreenfee for våre hovedmedlemmer.
Vilkårene for avtalen kan du lese her.

Avtalen gjelder kun for følgende medlemmer:

Fullt betalende hovedmedlemmer i begge klubber den sesongen avtalen gjelder.

Pris:

Hvis din hjemme klubb er Borregaard Golfklubb, må du registrere deg i administrasjonen på Skjeberg golfklubb og betale kr 1.000 for å spille gratis på Skjeberg GK i hele 2018.
Hvis din hjemme klubb er Skjeberg Golfklubb, må du registrere deg i administrasjonen på Borregaard Golfklubb og betale kr 500 for å spille gratis på Borregaard GK i hele 2018.

Hvordan man registrerer seg:

Fullt betalende medlemmer presenterer sitt medlemskap i hjemmeklubben sin til klubben de skal betale sesonggreenfee til, og betaler beløpet som har blitt bestemt. Dette blir registrert i golfbox. Deretter kan medlemmet spille fritt på begge banene hele gjeldende sesong.

Unntak:

Hvis et medlem i Borregaard Golfklubb byttet klubb til Skjeberg Golfklubb i 2017 for 2018 sesongen, må dette medlemmet betale kr. 1.000 for å benytte seg av ‘Sesong greenfee’ tilbudet.

Begge klubbene gleder seg over dette samarbeidet og tilbudet til alle fullt betalende medlemmer. Vi håper mange av medlemmene vil benytte seg av muligheten til å spille på begge banene i 2018.
Postboks 99, 1740 Borgenhaugen