NM match - praktisk informasjon til våre medlemmer

NM match inngår i NM veka som blir arrangert i Sarpsborg i uke 25.
Vi arrangerer et kval på onsdag, før selve NM match spilles torsdag og fredag.
Her finner du som medlem praktisk informasjon om tilgang på bane og anlegg disse dagene.

Når denne saken skrives, er det fortsatt restriksjoner på antall mennesker som kan være på et arrangement. I skrivende stund er dette antallet 200 i Sarpsborg kommune.
Som arrangørklubb hviler det et ansvar på oss om å overholde gjeldende regler og å ha kontroll på antall mennesker som er samlet på vårt område.

På mandag og tirsdag er det mulig for medlemmer å spille golf her. Det er noe begrenset med starttider, da det er holdt av tider til spillerne som skal ha innspill til NM.

Onsdag er banen stengt. Kvalet spilles på onsdag morgen/formiddag, resten av dagen er holdt av til innspill for deltagere samt forberedelser og oppsett til turneringsdagene.

Torsdag og fredag er banen helt stengt for spill for andre enn NM deltagere.

Pr. i dag er det en begrensning på 200 personer på et utendørs arrangement. I praksis vil det si at på turneringsdagene torsdag og fredag er klubbhuset, området rundt klubbhuset, nærspillsområdet og rangen, stengt for alle som ikke har akkreditering.

Akkreditering gis til spillerne, en i spillerens støtteapparat, ansatte og frivillige fra klubben og NGF.

Til dere medlemmer som har lyst til å se på spillet, er banen åpen for alle. Men dere får dessverre ikke komme inn på arrangemangsområdet som er klubbhuset og tilhørende områder. Vi vil ha en vakt som slipper de med akkreditering inn på området.

Vi har full forståelse for at medlemmene syns dette er synd, og vi presiserer at dette er regler som vi er pålagt av kommunen og golfforbundet å følge for å kunne gjennomføre arrangementet.

Det kan komme endringer i restriksjonene, i så fall oppdaterer vi det som til enhver tid gjelder her i denne saken.

For dere som vil benytte muligheten til å spille på en annen bane når vår egen er stengt, får du som hovedmedlem i Skjeberg følgende rabatter på baner i nærheten:

Østmarka 100 kr. i rabatt på ordinær greenfee
Askim 100 kr. rabatt på ordinær greenfee