Lag NM Damer/Herrer 2019

20. og 21. juli har våre beste damer og herrer spilt Lag NM 2. divisjon på Østmarka Golfklubb. Vi gratulerer damene med opprykk til 1. divisjon.

Herrelaget bestod av Cato Lauritzen, Tim Lauritzen, Frode Arntsen, Bjørn Steinar Holt og Alexander Heldahl. Gutta spilte 2 runder foresome, 2 runder fourball og 4 singlematcher over to dager. Etter en straff på 20 slag lå de på en 10. plass etter første dag, men etter godt spill i singlerundene havnet de til slutt på en 7. plass. De spiller derfor også neste sesong i 2. divisjon (skulle egentlig spilt i 1. divisjon i år, men valgte 2. divisjon pga reisevei).

Se resultatliste her.

Damene
Damelaget bestod av Synne Lauritzen, Hedda Andersen og Marion Thunæs. Jentene var favoritter til å vinne, og mestret dette på en meget overbevisende måte. Etter første dags foursome og fourball ledet de med 19 slag på Østmarka og Bærum. På singelrundene økte de avstanden til 31 salg etter bra spill på en vanskelig og våt bane. Damene rykker opp til 1. divisjon neste sesong og gleder seg allerede.

Se resultaliste her.

Gratulerer med innsats og mange gode golfprestasjoner.
Postboks 99, 1740 Borgenhaugen