Juniorgruppa på tur til Hamar

Helgen 9.-10. september reiste 25 foreldre og barn til Hamar for å spille to turneringer på Narvesen Tour. Med gode resultater og hyggelige opplevelser ble det en minneverdig tur.

Fredag 8. september reise vi fra Sarpsborg med rettning Hamar og Scandic Hotell. Våre flinke juniorer skulle spille dobbeltturneirng på Atlungstad Lørdag og Mjøsen søndag. Værmeldingen var ikke veldig lovende, så alle var utstyrt med fullt regntøy og store paraplyer. Heldigvis slapp vi unna med en liten skur på lørdag ettermiddag. Totalt reiste vi 11 juniorer og 14 ivrige foreldre og søsken. En fantastisk hyggelig gjeng som har det mye morro sammen.

Atlungstad Golfklubb

Lørdagens turnering på Atlungstads flotte golfbane ble en fin opplevelse både sportslig og sosialt. Vi fikk gleden av å hilse på våre gamle kjente, Monica og Gabbi og det satt både store og små stor pris på. Resultatene på golfbanen ble også, som vanlig, bra. I Gutter 19-klassen hadde vi en deltager, som dessverre ikke hadde dagen. Morten Hvidsten endte på 7. plass (+19 netto). I Mixed 12 klassen hadde vi med Nicolai Amadeus Borgersen Eide og Anna Juliussen som presterte godt. I Jenter 15 klassen hadde vi med 8 ivirge jenter av totalt 12 påmeldte. I nettoklassen vant Hedda Andersen (-4). Øvrige deltagere fikk følgende plasseringer; Tiril Andersen (3. plass/-1), Ida Sofie Thunæs (4.plass/-1), Anne-Linn Fjærvik (5. plass/+3), Oda Juliussen (6. plass/+4), Nicoline Sophie Borgersen Eide (8. plass/+6), Ella Skard (9. plass/+9) og Marion Thunæs (11. plass/+11). Hedda Andersen vant også bruttoklassen, hele 5 slag bedre en neste på 84 slag.

Etter runden dro vi tilbake på hotellet og hygget oss før dagen ble avsluttet på Peppes Pizza i Hamar. Alle gikk tidlig i seng slik at vi skulle være best mulig forberedt til søndagens runde.

Mjøsen Golfklubb

Tidlig søndag morgen sjekket vi ut fra hotellet etter en god frokost og reiste til Mjøsen Golfklubb på Moelv. En artig, krevende og ikke minst tung golfbane for både liten og stor. De samme juniorne stilte til start også denne dagen, nok en gang med gode resultater. Morten Hvidsten spilte fantastisk godt og kom på en meget solid 2. plass(+1), samt 4. plass i bruttklassen med 87 slag. I Mixed 12 klassen spilte Nicolai til +1, mens Anna senket hcp for første gang med et resultat på -7 slag. Nok engang gikk våre jenter av med seieren i Jenter 15 klassen (denne gang med hele 16 deltagere). Denne gang var det Tiril Andersen sin tur. Hennes første seier var et faktum etter strålende spill og -11 slag. Senket hcp med 5,5. Øvrige plasser ble Hedda Andersen (6. plass/+6), Oda Juliussen (9. plass/+8), Marion Thunæs (10. plass/+11), Ella Skard (12. plass/+12), Ida Sofie Thunæs (13. plass/+12), Anne-Linn Fjærvik (14. plass/+14) og Nicoline Eide (15. plass/+15). I bruttoklassen fikk vi ingen på pallen.

Etter premieutdeling var det tid for hjemmreise til Sarpsborg. Kun en kjapp tur innom for litt mat på veien. Juniorene fikk bestemme, så da kan vel de fleste tenke seg hva slags mat det ble. Ønsker å takke alle juniorene og voksne for en kjempehyggelig tur til Hamar og håper enda flere vil være med ved neste anledning.
Postboks 99, 1740 Borgenhaugen