Info høsten 2017

Her kan du lese om noe av det som skjer på klubben i høst.

Arbeid på banen
Vi er i gang med å bygge to nye teesteder på hull 10 og på hull 13. Forhåpentligvis rekker vi å så før kulda setter inn.
Samtidig med arbeidet på tee 10, dreneres også grøfta ved siden av tee stedet.
Det gjøres hele tiden små og store jobber på banen i form av uorganisert dugnad - det er vi veldig takknemlig for.
Vi er i startfasen av å ta fatt på en mer omfattende jobb med vanningsanlegget. Denne jobben er planlagt i november, altså etter at banen har stengt for sesongen.

Mye igjen av sesongen
Hvis været holder seg mildt, stenger vi banen søndag 29. oktober. Da har banemannskapet tid til å vinterstenge banen.
Om kulda kommer tidligere, så må vi stenge tidligere. Dette blir det opplyst om både her på nettsiden og i Golfbox.
Blir det nattefrost og du er usikker på om/når vi åpner banen - ring shopen på telefon 69139100 og spør.

Kroa
Kroa vil være bemannet fredag-søndag resten av sesongen.
Mandag-torsdag kan du kjøpe dagsferske baguetter, kaffe, is og brus og betale dette i shopen.

Dugnad og hullfaddere
Vi kommer til å ha en stor høstdugnad, tid og dato for denne kommer senere. Den er planlagt etter at banen har stengt.
Et stort mål for neste år er å fa i gang hullfadder ordningen igjen. Det vil jobbes med å rekruttere folk slik at alle 18 hullene har faddere som gjør litt ekstra på sitt hull.