Hevingen Masters

TK vil gjøre en forandring for Matchspillturneringen for turneringsesong 2019. Dette er for å gjøre det litt mer artig at man kan få spille mer i Hevingen Masters og ikke bare spille matchplayet.

Matchturneringen 2019, spilles med innledende runder med slagspill, lørdag 11/5 og søndag 19/5 (man kan velge hvilken dag som passer eller begge dagene), det beste resultat vil telle for i rangingen for til Hevingen Masters

Vi håper at denne oppdatering av turneringen, vil gjøre flere vil til å delta på matchspillturneringen.

De innledende rundene spilles som slagspill og sammenlagt netto resultat danner grunnlaget for oppsett til matchplaytablået.
Vinner av slagspillet vil bli ranket som nr 1, 2. plass rank 2 osv…,
Slik at rank 1 spiller mot den er lavest rangerte, rank 2 mot mest laveste spiller osv….
Hvis det ulik antall deltagere vil de beste rangerte få walkover i første runde
Alle deltagere spiller dermed 2 runder slagspill og min 1 runde matchspill.

Vel møtt
Postboks 99, 1740 Borgenhaugen