Gratulerer til damelaget!

Vi gratulerer damelaget vårt med en overlegen seier i 2. divisjon på Kongsvingers GK. Seieren betyr opprykk til 1. divisjon neste år.

Lag-NM er over og vi har hatt en flott og veldig varm helg med 16 aktive seniorer fra Skjeberg GK i aktivitet.
NSG Senior Lagmesterskapet ble arrangert på 8 ulike baner i helgen. På grunn av mange deltagere, ble 2. og 3.divisjon inndelt i flere avdelinger.

I alt ble det 24 herre- og damelag som konkurrerte i 1.divisjon, alle lag spilte på Larvik GK,
48 (herre- og damelag) lag konkurrerte i 2.divisjon, og disse ble fordelt på Kongsvingers og Norsjø GK.
I 3.divisjon var det hele 102 lag totalt i år, og disse ble fordelt på følgende 5 baner: Vestfold, Hakadal, Mjøsen, Bjørnefjorden og Molde GK.

RESULTATER:
DAMER:
Divisjon 2 - Kongsvingers GK.
Damene - VANT sin avdeling og rykker opp til 1.divisjon neste år! :-)
Vi vant med 9 slag over Losby på 2.plass. Miklagard kom på 3.plass 13 slag etter oss.

HERRER:
Divisjon 1 - Larvik GK.
Herrene hadde dessverre ikke full klaff i helgen, og kom på 11.plass. Det betyr at vi har beholdt plassen for et lag i 1.divisjon også neste år.
Nøtterøy vant 1.div herrer.

Divisjon 2 - Kongsvingers GK.
Herrelaget i 2.divisjon fikk heller ikke spillet til å flyte som ønsket i helgen, så de rykker dessverre ned til 3.divisjon neste år.
Gamle Fredrikstad GK vant.

Divisjon 3 - Hakadal GK
Herrelaget vårt i 3.divisjon gjorde en flott innsats og kom på 6.plass i sin avdeling.
Også her kapret Gamle Fredrikstad GK 1.plassen.

Bildet viser 4 fornøyde jenter etter premieutdelingen på Kongsvingers GK.
Lillian, Kari, Hege og Signe.