Golfen i Sarpsborg vokser!

Hittil i år har vi fått over 70 nye medlemmer og vi merker en betydelig større interesse for golfsporten.

Det er tydelig at det har skjedd noe med interessen for golf den siste tiden. Flere og flere ønsker å spille golf og bruker mye av fritiden sin med venner og familie på golfbanen. Golf er jo kanskje den idretten/hobbyen som gjør det mulig å spille med flere generasjoner og som du kan holde på med hele livet. Skjeberg Golfklubb har hatt bra tilvekst på nye medlemmer i år. Over 70 nye medlemmer har meldt seg inn i klubben. Samtidig har også aktivitetsnivået økt markant. Klubben tilbyr flere aktiviteter på treningsområdet, som mange har tatt del i.

Jentene strømmer til

Juniorgruppa vokser nesten hver uke og teller nå over 40 stk. Spesielt hyggelig at så mange jenter har begynt. Vi er nok snart blandt de største klubbene i norge på juniorsiden i forhold til antall aktive jenter (7-19 år). Les mer om juniorgolf.

Turneringer og spill på banen.

Hittil i år har vi også merket større deltagelse på klubbturneringer. Vi har gjennomført 3 turneringer så langt og alle har hatt over 70 deltagere. I tillegg har også hatt større aktivitet på banen, både på hverdager og i helgene. Flere og flere greenfee spiller finner veien til vår naturskjønne bane.

Fortsetter pågangen og aktivitetsnivået blir dette et strålende år for klubben.

Hva koster det å spille golf på Skjeberg Golfklubb.
Se våre planlagte Veien til Golf kurs.

Postboks 99, 1740 Borgenhaugen