Golf på 47 sekunder

Lørdag 25. mai ble det satt uoffesiell rekord på Skjeberg Golfklubb. Familien Thunæs utførte sammen hull 1 på 47 sekunder. Tar du utfordringen?

Klubben utfordrer alle andre til å slå denne rekorden. Det må delta 4 spiller som plasseres på forskjellige steder. Tiden starter når spiller 1 slår ut (utslag 53). Spiller to plasserer seg der man antar utslaget vil lande og slår ballen så fort som mulig videre inn mot green hvor spiller 3 og 4 venter. Spiller 3 slår slag nummer tre fra green, bunger, fairway e.l. og spiller nr 4 putter ballen i hullet (forhåpentligvis). Dersom flere slag må til skal spiller 3 prøve på nytt og så spiller 4. Det er lov å forsøke 3 ganger pr. gang (døgn). Lykke til med utfordringen.

NB! Må kunne dokumenteres med vitne:-)

Rekorden ble utført på følgende måte:

Marion slår utslaget og lander på 130 meter. Sveinung slår innspillet inn på greene, mens Sofie putter ballen nesten direkte i hullet slik at Grete kun får en 20 cm putt for par. Alt utført på 47 sekunder.