Frivillige til NM Match uke 25

I år skal NM veka arrangeres i Sarspborg. I den anledning skal NM Match spilles her på Skjeberg i juni.

Sammen med Borregaard GK skal vi arrangere NM Match. Vi starter med en onsdagskvalifisering onsdag 23. juni før selve NM starter torsdag 24. juni.
Torsdag og fredag skal det spilles innledende runder her. Det spilles 9 hulls matcher der puljevinnerne går videre til sluttspill. Finaledagen spilles på Borregaard GK lørdag 26. juni.

I den anledning trenger vi hjelp av frivillige til diverse jobber for å gjennomføre arrangementet.

Det vi trenger hjelp til er blant annet:

Parkeringsvakter
Startere på hull 1 og 10
Opprigg av reklameskilt på banen tirsdag eller onsdag
Nedrigg av reklameskilt på banen fredag ettermiddag/kveld
Alt-mulig-personer som skaper hygge rundt klubbhuset
Forecaddies
Service til filmteam fra NRK

Dere som hjalp til forrige gang vi hadde NM i 2016, vet at det kreves litt for å få alt til å fungere.
Vi håper mange av dere ønsker å bidra også denne gangen og setter pris på om dere melder deres interesse til Line, line@skjeberggk.no

Vi er ennå usikre på hvordan arrangementet vil bli gjennomført med tanke på restriksjoner, men vi planlegger for at det vil være mulig med publikum og åpent område.

Vi ser for oss at vi setter opp en vaktliste med ikke altfor lange økter, slik at mange av oppgavene bare krever tilstedeværelse noen få timer.

Vi gleder oss til å vise fram den fine banen vår og å sette elitespillerne på prøve med en utfordrende oppsatt match-bane.