Dugnadsgolfen er flyttet til lørdag 10. oktober

Dugnadsgolfen spilles lørdag 10. oktober, meld deg på i Golfbox.
Alle som har hjulpet til med stort eller smått i år, kan melde seg på.
Enkel bevertning i klubbhuset etter runden.

Hvert år får vi gjort masse jobb utført av frivillige. Mye av dette hadde vi ikke fått gjort ellers, i hvert fall ikke uten at det hadde gått ut over noe annet. Det vil si at standarden på bane og anlegg hadde vært lavere enn det den er. Vi er takknemlig for all jobb som gjøres, liten og stor.
Vi har noen "ildsjeler" som er her flere dager i uka, men dere som stiller opp en gang i året er også like viktige. Prinsippet om at dugnad er frivillig, er viktig. Om du har tid og lyst, finnes det alltid ting som skal gjøres på et golfanlegg.
Dere som tar på dere et verv, dere som stiller opp en eller flere ganger i året og dere som er med på faste ting - tusen takk på vegne av hele klubben.

Vi håper derfor dere har lyst til å spille en sosial og hyggelig golfrunde med mat etterpå. Vi har løpende start og vil ikke ha noen felles spising/samling i klubbhuset grunnet smittevernhensyn. Dere spiser når dere kommer inn og drar hjem når dere er ferdig spist. Takk for forståelsen.

Vi ses til dugnadsgolf, vi spiller 3-manns scramble:)