Bra innsats av seniorene

Denne helgen var to herrelag og et damelag i aksjon i lag NM senior.

De som spilte i 1.divisjon hadde en tøff lørdag på Drammen GK. Denne banen er både svært kupert og med lange hull, - det ble jo ikke enklere med styrtregn og vind opp til 9 m/sek gjennom det meste av dagen. Etter 5 timer 45 min var de endelig i mål, - og med begge lag sist på tabellen hadde de store forbedringsmuligheter for dag 2!

Søndagen var det et flott golfvær og fine forhold, med sol og minimalt med vind.
Herrelaget klarte å kjempe seg opp på en 12.plass, og med 16 lag med holdt det akkurat til å beholde plassen i 1.divisjon!

Dameamelaget klarte dessverre ikke å utfordre de andre konkurrentene, - det blir 2.divisjon på dem neste år.
Skjeberg’s herrelag som spilte i 2.divisjon på hjemmebane, kom på 12.plass av 15 lag, og beholdt plassen i 2. divisjon.

På Skjeberg var det Borregaard GK som stakk av med seieren både i dame- og herreklassen, vi gratulerer!

Vi takker alle frivillige som hjalp til med gjennomføringen av turneringen.