Baneåpning lørdag 4. april

Da kan vi igjen ønske medlemmer og gjester velkommen til en ny sesong på Skjeberg Golfklubb

Vi åpner lørdag!
Etter iherdig jobbing fra Norges Golfforbund er vi nå gitt muligheten til å åpne banen for spill. Restriksjonene er mange, og det er sikkert ulike meninger om de er fornuftige, for strenge eller om de passer til den alvorlige situasjonen samfunnet er i. Restriksjonene blir lagt ut her i løpet av fredagen og vil også være godt synlig ved klubbhuset og på første tee.

Booking av starttid
Alt spill skal skje gjennom bookede starttider i Golfbox. Det er IKKE LOV å spille på banen utenom tidene som er tilgjengelig i Golfbox. Vi kommer IKKE til å ha ballrenne i bruk.
Med hensyn til at våre ansatte nå må prioritere tiden på de viktige arbeidsoppgavene, ber vi om forståelse for at hver og en må selv booke sin egen tid og at de ansatte har begrenset med tid til å hjelpe til med å booke tider. Spør gjerne om hjelp av en venn eller andre du kjenner som spiller golf.

Følg reglene
For oss i Skjeberg Golfklubb er det svært viktig at vi viser oss tilliten verdig. Vi ber alle som vil spille om å lojalt følge reglene. Og ikke bare det; vi ønsker også at det skjer i en positiv ånd, slik at vi unngår negative diskusjoner og episoder. Derfor er det viktig at du setter deg nøye inn i reglene som gjelder, både for tiden før du kommer, under spillets gang og etter du er ferdig med runden.

Banen er klar
Vi har inntil det aller siste jobbet ut fra at banen ville bli stengt en tid, og har redusert bemanningen for å redusere kostnadene. Men vi gjør det vi kan for at banen skal framstå som så bra som mulig, og vi tror at du vil være fornøyd.

Begrenset tilgang til klubbhus og treningsområder.
Vi følger de generelle rådene fra helsemyndighetene og tilgjengeligheten i klubbhuset vil være begrenset. Shopen er åpen med begrensning på 5 personer inne på samme tid. Garderobene er stengt. Kroa er stengt, ta med matpakke og kaffe selv. Visse deler av klubbhuset kommer til å være stengt av og vi oppfordrer dere til å være ute i friluft. Rangen og treningsområdet bak klubbhuset er stengt. Vi ber om at hver og en selv tar ansvar for å følge retningslinjene og minimere smitterisikoen.

Golf er folkehelse
Til slutt: det er vanskelige tider, mange er syke, og mange er bekymret for å bli smittet. Følg de reglene og de anvisninger som blir gitt, slik at alle kan føle seg trygge på Skjeberg Golfklubb. Golf er et stort folkehelseprosjekt – vi skal bidra til bedre helse, ikke til å spre sykdom!

Konsekvenser for brudd på retningslinjer vil føre til at golfbanen stenger.

For styret

Line Berg                                                               Einar Evensen
Daglig leder                                                           Styreleder