Bli medlem

Skjeberg Golfklubb har som sitt slagord; - hvor alle trives.  Med dette pålegger klubben seg selv å legge forholdene til rette for alle typer golfere;  gammel som ung, mann eller kvinne, høy- eller lav hcp’ere,  ungdom som ønsker å lære, utvikle sin golf og å konkurrere på høyt nivå, eller seniorer som ønsker golf som fritidsaktivitet og som eventuelt konkurrerer etter ambisjoner og evner. Klubben har over 750 medlemmer, i alle aldersgrupper, og vi ønsker selvfølgelig alle nye hjertelig velkomne!

Høstkampanje
For kun kr 995,- ut sesongen får du fritt spill på Skjeberg Golfklubbs flotte bane ut sesongen 2018.
Høstkampanje
Spill Gratis
Spille GRATIS på vår flotte golfbane ut sesongen, mot at du blir fullverdig medlem i hele 2019.
Spill Gratis
Veien til golf
Veien til Golf er et kort nybegynnerkurs (Grønt kort kurs) som lærer deg det du trenger for å begynne å spille golf.
Veien til golf
Helårsgreenfee 2018
Er du hovedmedlem i en annen klubb i Norge og betaler minimum kr 4500,- i kontingent, tilbyr Skjeberg Golfklubb helårsgreenfee på vår bane for kun kr 1.500,-.
Helårsgreenfee 2018
Kontingent
Skjeberg golfklubb har mange forskjellige medlemskategorier. Fra 350,- til 5700,- pr. år
Kontingent
Innmelding
Meld deg inn i Skjeberg Golfklubb - hvor alle trives.
Innmelding
Meld deg inn i Skjeberg Golfklubb - hvor alle trives.
Avtalegiro
Noen ting bør du slippe å tenke på – som at regningene blir betalt i rett tid uansett hvor du befinner deg.
Avtalegiro
Postboks 99, 1740 Borgenhaugen