Bli med på golftrening

med Mats-Jøran

I norske golfklubber generelt, er det høyst varierende hvor gode klubbene er til å ta vare på medlemmene sine. Skjeberg Golfklubb ønsker å være en av de klubbene som tar best vare på deg som er medlem. Derfor har vi i år, som endel av prosjekt ivaretagelse, laget tilrettelagt treningstilbud til alle medlemmer, uansett om man akkurat har begynt å spille golf eller om man har et veldig lavt handicap. Måten vi har gjort dette på er at vi har delt hele medlemsmassen inn etter ferdigheter, alder og kjønn. Vi tror på at hvis du trener og treffer folk som er litt lik deg selv, så har du det best.

Når det gjelder antalle treninger, skjønner vi også at de færreste har ambisjoner om å spille seg inn på PGA touren, men de aller fleste klubbgolfere ønsker å bli litt bedre. Derfor er alle treningsgruppene organisert med 6 økter a 1time og 30min. De er fordelt utover sesongen, sammen med en 20min individuell time. Det er 9 forskjellige grupper fordelt i 3 hovedbolker, Skjeberg Blå, Skjeberg Gul og Skjeberg Grønn.

Se også Skjeberg Golfklubb sportsplan.

Skjeberg Blå
Organisert klubbtrening for deg med hcp fra +5 til 14