Kjære besøkende, vi ønsker å gjøre ditt opphold her på Skjeberg Golfklubb uforglemmelig under NM-VEKA i Sarpborg og Garmin NM Match på Skjeberg Golfklubb og Borregaard Golfklubb 24. til 26 juni.

Idrettsbyen Sarpsborg er klar for å ta imot NM-Veka 23.-27. juni 2021. Byen er kjent for stor idreettsglede og engasjement for idrett med sine 90 idrettslag og 18 000 aktive medlemmer i klubber og lag.

Garmin NM Match

De vanligste konkurranseformene i golf er slagspill som er færrest antall slag i løpet av en turnering, eller matchspill der to utøvere konkurrerer mot hverandre og vinneren går videre etter et cupsystem.

Under NM-Veka konkurreres det i matchspill. Turneringen inngår i Garmin Norgescup som er den øverste turneringsserien på elitenivå i Norge. Det kåres NM Match-vinner for damer og herrer.

Informasjon

På denne siden vil du finne linker til overnatting, livescore, deltagerliste m.m.
Ta kontakt med klubben eller Norges Golfforbund dersom du har spørsmål du ikke finner svar på her fra før.

Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer i forbindelse med NM-Veka - meld deg på vårt nyhetsbrev her.

NM-Veka
NORGES GOLFFORBUND