Golftur til Costa Almeria i Spania

10.mars - 17.mars inviterer Skjeberg Golfklubb til golftur. Vi reiser 7 dager til Costa Almeria i Spania og håper du har lyst til å bli med.

Inkludert i prisen:

• Flyreise Oslo - Malaga t/r
  • Golfbag og 23kg bagasje på flyet
  • Transport fra flyplassen til hotellet t/r
  • 7 netter på Hotel Playa Granada i dobbeltrom
  • All Inclusive på hotellet
  • 6 heldagsgreenfee på Golf Los Moriscos
  • Golftrening i 5 dager med Mats-Jøran og
  • Rangeballer og tralle til golfrundene

Pris kr 12.555,- pr. person
Entekltromstillegg kr 1.395,-

Costa Almeria er reisemålet for en golftur i mars med PGA Pro Mats-Jøran Barlien. Stedet heter Hotel Playa Granada Club Resort & Spa og ligger en drøy time øst for Malaga og helt nede på stranden med golfbanen bak. Det vil bli trening i 2 timer fem dager og spill hver dag.

Golf Los Moriscos
ligger vakkert til med Middelhavet på den ene siden og Sierra Nevadas snøkledde fjelltopper på den andre. På et av hullene risikerer man å havne på stranden hvis innspillet blir litt langt. Banen har mange spennende hull med vann som utfordring og et av dem spiller man inn til en øygreen. Den er lett å gå med tralle som er inkludert, det samme er rangeballer til treningene. Dette er en bane som er perfekt for runder med avslappende feriegolf. Hver dag har man heldagsgreenfee, så hvis man får lyst til å spille mer kan man sette seg opp på ny starttid hvis det er tilgjengelig når man kommer inn.

Hotel Playa Granada Club Resort & Spa er et flott 4-stjerners beachfront hotell som ble renovert i 2016. Det er satt sammen av lave byggninger og ligger midt på resorten med en stor hage ned mot stranden. Rommene er store med lys innredning og har enten balkong eller terrasse. Mellom hotellet og stranden ligger et stort utendørsbasseng og der kan man slappe av etter golfen. Spa-avdelingen med innendørsbasseng, jacuzzi og badstue kan benyttes mot avgift. Det er All Inclusive på hotellet, så både mat og fri drikke er tilgjengelig i baren og restauranten på hotellet. Påmeldingsfrist 5. desember etter dette vil flybillettene kunne bli dyrere

Påmelding: Klikk her

For mer informasjon, kontakt Mats-Jøran Barlien på e-post: mj@skjeberggk.no eller tlf: 481 18 079.

Påmelding

Golfbreaks v/Christian Berg på e-post: cberg@golfbreaks.com eller tlf.: 928 08 800.
logo iagt1
Skolegolf