Golftur til Alicante 9.-16. november

Skjeberg GK har tatt initiativ til å arrangere en golftur for sine medlemmer senhøstes dette år. Turen går til Alicante hvor vi skal bo på Hotel Alicante Golf. Hotellet ligger på selve golfbanen og det er kort vei til Alicante sentrum samt Middelhavet.

Ansvarlige reiseledere er Jon Tegneby og Thore Daae Olseng.

Golfturen er bestilt gjennom DinGolfReise.

Pris for opphold i dobbeltrom (7 netter inkl. frokost), greenfee i fem dager, golfbil alle dager samt transport t/r flyplass:
  • Kr. 6.850 per person, inkl. 4 greenfee Alicanta Golf og 1 greenfee på Bonalba, frokost, delt buggy, shuttle, wifi, fri bruk sauna.
  • Tillegg for enkeltrom kr. 1.890
  • Pris for ikke-spillende deltaker i dobbeltrom kr. 4.350
  • Flybillett t/r med koffert og golf-bag kr. 2.350

DinGolfReise utsteder faktura til deltakerne både for fly og opphold.  De vil kreve kr. 150,- per faktura. Det spiller ingen rolle om det er flere navn i fakturaen, prisen er den samme.

Velkomstmiddag på hotellet kr. 200, drikke ikke inkludert – frivillig, må bestilles.

SAS flyr fra Gardermoen kl. 11:10, lørdag den 9. nov.  Vi returnerer lørdag 16. nov. kl. 15:50 og lander på Gardermoen kl. 19:45.  Deltakerne må selv ordne transport t/r Gardermoen. Flybillettene bestilles også av DinGolfReise.  Pr. dato er det reservert 20 plasser.  Vi bør bli 16 personer sett opp mot denne bestilling.  Dersom vi får en reduksjon på over 20% vil prisen for de «gjenværende» øke, men vi regner med at deltakerantallet heller vi økes enn reduseres, sett opp mot den meget gunstige prisen, men under 12 personer avlyses turen.

Vi må vi ha ditt fulle navn (slik som skrevet i passet), fødselsdato, adresse, HCP, mobilnr., ønsket romtype, ev. middag, og - din mailadresse.

Påmelding

Påmelding må være DinGolfReise i hende senest 27. juli, slik at de kan få bestilt antall ønskede hotellrom, starttider på golfbanen, og flyseter.  Turen er avhengig av et minimum antall deltagere.
Vi tillater oss derfor å sette påmeldingsfristen til 25. juli.  Påmeldingen sendes pr.mail til Thore Daae Olseng, mailadresse tholseng@online.no med de opplysningen som kreves.  Deretter vil vi sende en deltakerliste over til reiseoperatøren som i sin tur sender ut faktura.

Dersom dere ønsker flere opplysninger om hotell, beliggenhet og golfbane kan dere gå inn på Hotel Alicante Golf og Alicante Golf Course.  Fra vårt synspunkt ser det riktig bra ut.  Vi håper og tror på god deltakelse.  Dette tiltaket er en ferietur med golf og uten noen form for konkurranse og på en tid der vær og føre ikke frister til utendørs aktiviteter i gamlelandet.  Dersom dere har spørsmål i forbindelse med turen stiller vi oss gjerne til disposisjon.

Se for øvrig vedlegg fra DinGolfreise for vilkår og betingelser.

Jon’s mobiltlf.: 91305511, mailadr. etegneby@online.no
Thore’s mobiltlf.: 95248159, mailadr. tholseng@online.no

Da vil vi ønske dere hjertelig velkomne til golftur i november.
Hilsen Jon Tegneby og Thore Daae Olseng.

Golftur til Alicante 9.-16. november
Treningstilbud