Bli med Mats-Jøran på medlemstur til Spania!

Skjeberg Golfklubb inviterer til årets golftur til Spania og La Sella Golf Resort & Spa 14. til 21. mars 2020.

La Sella

er reisemålet for Skjeberg Golfklubbs medlemstur til våren som en oppfølger til en vellykket tur våren 2019. La Sella ligger i en fredelig nasjonalpark ved foten av Montgófjellet én time nord for Alicante. Her kan man nyte naturen og den rolige amosfæren. Vil man oppleve noe annet ligger byene Denia og Javea kun 10 minutter fra La Sella. Pro Mats-Jøran Barlien er både reiseleder og trener på denne turen. Det vil bli trening i 2 timer på de 5 spilledagene, så her får man muligheten til å forberede seg til sesongen.

Golfbanen

har tre nihulls-sløyfer er designet av storspilleren José María Olazábal. Den første sløyfen heter Le beige og her har man fin utsikt over nasjonalparken og layouten gjør at man ofte har brukt for alle køllene i bagen. På den andre sløyfen Gregal er det mer vann i spill og de siste hullene byr på en spennende avslutning. Disse 18 hullene har mer skog og gjerne på begge sider av fairway. Den nyeste sløyfen heter Mestral og denne er mer åpen og vann i spill på flere hull.

Hotel Denia La Sella Golf Resort & Spa

er et flott 5-stjerners hotell som er blitt ennå bedre etter totalrenoveringen våren 2019. Hotellet ligger stille og rolig i nasjonalparken helt inntil banen med alle tenkelige bekvemligheter. Det er to restauranter, treningsrom og et fint Spa som man kan benytte fritt én gang i løpet av uken. Fra terrassen har man utsikt utover bassenget og kan nyte de spanske kveldene.
Bli med på en hyggelig tur til La Sella som starten på golfsesongen 2020!

KUN 11 PLASSER - SÅ FØRSTEMANN TIL MØLLA!

Inkludert i prisen:

• Flyreise med SAS fra Oslo - Alicante t/r
• Golfbag 23 kg og 23 kg bagasje på flyet
• 7 netter på Marriott Hotel La Sella Golf Resort & Spa i delt dobbeltrom
• Frokost og 6 middager inkl. ½ flaske vin
• 5 x 18 hull på La Sella Golf Club m/tralle
• Golfrening med PGA Pro Mats-Jøran Barlien
• Rangeballer til treningene
• Transport fra flyplassen til hotellet t/r

Pris kr 12 950,- per person

Enkeltromstillegg kr 2 345,-

For mer informasjon, kontakt:

Mats-Jøran Barlien på e-post eller tlf.: 481 18 079
Christian Berg på e-post eller tlf.: 928 08 800

La Sella Golfbane

Meld deg på her.

logo_iagt1
Bli med Mats-Jøran på medlemstur til Spania!
Veien til Golf
Turneringer 2019