Digitalt årsmøte

Velkommen til digitalt årsmøte 2021

Styret innkaller herved til årsmøte i Skjeberg Golfklubb. Årsmøtet avholdes torsdag 4. mars kl. 19.00. Som følge av koronapandemien har styret besluttet at årsmøtet skal avholdes digitalt ved bruk av Teams. Dette er det nå anledning til, jf. uttalelse gitt av NIFs lovutvalg 12. mars 2020.

Alle som ønsker å delta bes om å registrere seg innen tirsdag 2. mars kl. 12.00.

Trykk på denne lenken for påmelding: https://isonen.com/event/ckkfmimpd3wtq0d69xzsuumkc.

Det er viktig for styret at vi får vite hvem som ønsker å delta på forhånd, slik at vi ved behov kan oversende relevant informasjon om gjennomføringen av årsmøtet på forhånd, samt at vi kan kontakte deltakerne direkte dersom det skulle oppstå tekniske problemer under årsmøtet.

Link til det digitale årsmøtet, mottar du på e-post i god tid før møtet. Linken sendes til e-post adressen du oppgir ved påmelding.

Når du skal delta i møtet, klikker du på linken du har mottatt i e-post. Møte avholdes på Microsoft Teams. Linken vil åpne en side i nettleseren din og gi deg følgende valg.

skjermbilde 2021-02-24 kl  13 57 40

1. Last ned app for Mac/PC

2. Fortsett i denne nettleseren.
(For de som ikke har egen Teams konto kan enklest benytte denne. Vær oppmerksom på at lastetiden av denne varianten kan ta litt tid - så vær tolmodig.) Arranger vil slippe deg inn så snart du er oppkoblet.

3. Åpne Teams-appen
(Brukes av de som allerede har en Teams konto).

Ta kontakt med oss dersom du har problemer.

TEAMS VEILEDNING