skgk-logo

SKJEBERG GOLFKLUBB

number1
2
3
4
5
6
7
7

Da er du klar for golf


Du er nå klar til å spille golf på Skjeberg Golfklubb, så da er det bare møte opp på klubbhuset og gjøre deg klar til mange fine opplevelser på golfbanen.
Vi har utstyret du trenger

Vi tilbyr flotte nybegynnersett til dame/herre og eldre junior gutt/jente. Kom innom klubbhuset eller ring oss for å høre hva vi har inne nå. Et fint nybegynnersett koster fra kr 2.500,-.
 

Ring oss på tlf: 69 13 91 00 eller send e-post til post@skjeberggk.no for å høre om vi har det du trenger, hvis ikke - kan vi bestille det.

Tips en venn!
Sender du tipset til en venn som ikke spiller golf, og vedkomne melder seg inn i klubben i år, mottar du et ballkort til en verdi á kr 200,-

skgk-logo
Velkommen som medlem av Skjeberg Golfklubb


Du kan nå avtale de første rundene med fadderen din slik at du få gjennomført opplæringen som er nødvendig. Etter det kan du spille så mye du vil. Husk å sett deg inn i rettningslinjene for spill ift Covid-19, slik at du også er med på å begrense spredningen.
 


golfbox-e1455723817815
Alle som skal spille golf må bestille starttid i Golfbox. Golfbox er en medlemsportal for alle golfspillere i Norge. For at du skal få gjort dette, må du ha et medlemsnummer. Dette får du tilsendt i løpet av kort tid, men ta kontakt med oss på klubbhuset for opplæring og informasjon om hvordan du bestiller - så hjelper vi deg gjerne.