7 små steg unna å bli en golfspiller!

Begynne med golf i dag?

Ja, det er faktisk mulig. Alt du trenger å gjøre er å gå igjennom de 7 stegene nedenfor, og du kan møte opp på golfbanen og spille så mye du vil resten av året.

NB! Spill GRATIS første måned!
number1

Før du kan spille må du...

...gå igjennom følgende hovedelementer:

Registrere en fadder

(en du kjenner) som kan veilede deg gjennom de første 2 rundene på banen. Fadderen får informasjon om hva som skal gjøres. Dersom du ikke har fadder, kan vi finne en til deg.

Bli medlem

Meld deg inn i klubben i din medlemskategori. Vi spanderer den første måneden med golf, men du binder deg som medlem ut dette året.

E-kurs

Før du er endelig klar til å spille golf, må du gjennomføre e-læringskurset (tar ca 60 min). Så snart du har utført kurset, vil vi motta en bekreftelse om dette og du er klar til din første runde på golfbanen.

Praktisk kurs
I løpet av sesongen må du gjennomføre et 5 timers praktisk kurs på klubben. Informasjon vil bli sendt ut så snart kursene er klare. Kurset vil være gratis.

Meldemskapet du nå får er en lokal spillerett som gir deg rett til å spille på Skjeberg Golfklubb. Etter at du har gjennomført minimum 2 runder til hcp 54, vil vi oppgradere spilleretten din til Nasjonal. Dvs. at du kan spille på de fleste baner.

Er du klar?

Ja, jeg er klar
Tips en venn!
Sender du tipset til en venn som ikke spiller golf, og vedkomne melder seg inn i klubben i år, mottar du et ballkort til en verdi á kr 200,- dersom du selv spiller golf i Skjeberg Golfklubb.