BDO Open

Klubbturnering 22. september hvor overskudd går til juniorene i klubben.
Påmelding

Juniorene i Skjeberg Golfklubb inviterer alle golfspillere (medlemmer og gjester) til BDO Open Bestball. Par-turnering hvor alt overskuddet går til juniorgruppa.

Klubbens juniorer inviterer og arrangerer denne turneringen. Bestball er en spennende og morsom turneirngsform der hvert lag består av to spillere. Begge spiller sin ball fult og helt på alle hull, og beste netto score på hvert hull teller. Tilsammen kan det bli en veldig bra runde. Finn en å spill med, eller meld deg på alene, så finner vi en partner til deg.

Gjennom sesongen er våre junorer med på veldig mye forskjellig. Vi reiser på treningsleir, spiller turneringer på hele Østlandet, arrangerer sosiale samlinger m.m. Dette koster endel penger, så alle inntekter vi kan få er kjærkomne. Håper mange vil bli med å bidra.

I tillegg til at vi kårer vinnerlag i selve turneringen, har vi også closest to pin og longest drive. Vi har mange flotte premier, så her er det gjevt å komme på pallen.

alle juniorene i klubben.

meld deg på her.

bdo logo logotype