Aktuelt fra klubben

På denne siden finner du en oversikt over aktuelle aktiviteter og tilbud på Skjeberg Golfklubb. Vi gjør vårt ytterste for å holde deg oppdatert på hva som til enhver tid skjer i klubben.

Treningstilbud
Mats-Jøran arrangerer ukentlige treninger fordelt på tre grupper. Skjeberg Blå, Skjeberg Gul og Skjeberg Grønn. Bli en del av golfmiljøet du også.
Treningstilbud
Veien til Golf
Skjeberg Golfklubb tilbyr arrangerer Veien til Golf kurs gjennom hele sesongen.
Veien til Golf
Skjeberg Golfklubb tilbyr arrangerer Veien til Golf kurs gjennom hele sesongen.
Helårsgreenfee 2019
Er du hovedmedlem i en annen klubb i Norge og betaler minimum kr 4500,- i kontingent, tilbyr Skjeberg Golfklubb helårsgreenfee på vår bane for kun kr 1.500,-.
Helårsgreenfee 2019
Turneringer 2019
Her vil du til enhver tid finne alle aktuelle turneringer i Skjeberg Golfklubb. Ikke alle turneringer er åpen for alle.
Turneringer 2019
Demodager
Sjekk hjemmesiden for årets demodager. Kom å test årest nyheter helt gratis!
Demodager
Sjekk hjemmesiden for årets demodager. Kom å test årest nyheter helt gratis!
Golfreiser
Skjeberg Golfklubb arrangerer noen ganger i året golfturer til det store utland.
Golfreiser
Klubbfadder
Skjeberg Golfklubb innfører i år en fadderordning. Formålet med dette er å ta enda bedre vare på nye golfere og nye medlemmer i klubben.
Klubbfadder
Dugnad
Hvert år er det mange oppgaver som skal gjøres på en golfklubb og vi trenger derfor all den hjelp vi kan få.
Dugnad
Postboks 99, 1740 Borgenhaugen