Aktuelt fra klubben

På denne siden finner du en oversikt over aktuelle aktiviteter og tilbud på Skjeberg Golfklubb. Vi gjør vårt ytterste for å holde deg oppdatert på hva som til enhver tid skjer i klubben.

Se hva som skjer
Trening
Denne siden viser en oversikt over treningstilbud på Skjeberg Golfklubb for nybegynnere og etablerte golfspillere.
Trening
NM VEKA
Garmin NM Match på Skjeberg Golfklubb og Borregaard Golfklubb 24. til 26 juni.
NM VEKA
Garmin NM Match på Skjeberg Golfklubb og Borregaard Golfklubb 24. til 26 juni.
Sesonggreenfee
Er du hovedmedlem i en annen klubb i Norge og betaler minimum kr 5.000,- i kontingent, tilbyr Skjeberg Golfklubb Sesonggreenfee på vår bane for kun kr 1.700,-.
Sesonggreenfee
WHS 2020
Søndag 1. mars 2020 innføres et helt nytt handicapsystem i Norge – World Handicap System (WHS). De seks store handicapsystemene i verden blir i 2020 til ett verdensomspennende handicapsystem.
WHS 2020
Veien til Golf
Skjeberg Golfklubb tilbyr arrangerer Veien til Golf kurs gjennom hele sesongen.
Veien til Golf
Skjeberg Golfklubb tilbyr arrangerer Veien til Golf kurs gjennom hele sesongen.
Turneringer
Her vil du til enhver tid finne alle aktuelle turneringer i Skjeberg Golfklubb. Ikke alle turneringer er åpen for alle.
Turneringer
Golfreiser
Skjeberg Golfklubb arrangerer noen ganger i året golfturer til det store utland.
Golfreiser
Klubbfadder
Skjeberg Golfklubb innfører i år en fadderordning. Formålet med dette er å ta enda bedre vare på nye golfere og nye medlemmer i klubben.
Klubbfadder
Rettningslinjer for spill
Digitalt årsmøte
Styret innkaller herved til årsmøte i Skjeberg Golfklubb. Årsmøtet avholdes torsdag 4. mars kl. 19.00.
Digitalt årsmøte