Aktuelt fra klubben

På denne siden finner du en oversikt over aktuelle aktiviteter og tilbud på Skjeberg Golfklubb. Vi gjør vårt ytterste for å holde deg oppdatert på hva som til enhver tid skjer i klubben.

Sesonggreenfee
Er du hovedmedlem i en annen klubb i Norge og betaler minimum kr 4700,- i kontingent, tilbyr Skjeberg Golfklubb helårsgreenfee på vår bane for kun kr 1.550,-.
Sesonggreenfee
WHS 2020
Søndag 1. mars 2020 innføres et helt nytt handicapsystem i Norge – World Handicap System (WHS). De seks store handicapsystemene i verden blir i 2020 til ett verdensomspennende handicapsystem.
WHS 2020
Veien til Golf
Skjeberg Golfklubb tilbyr arrangerer Veien til Golf kurs gjennom hele sesongen.
Veien til Golf
Skjeberg Golfklubb tilbyr arrangerer Veien til Golf kurs gjennom hele sesongen.
Turneringer
Her vil du til enhver tid finne alle aktuelle turneringer i Skjeberg Golfklubb. Ikke alle turneringer er åpen for alle.
Turneringer
Demodager
Sjekk hjemmesiden for årets demodager. Kom å test årest nyheter helt gratis!
Demodager
Sjekk hjemmesiden for årets demodager. Kom å test årest nyheter helt gratis!
Golfreiser
Skjeberg Golfklubb arrangerer noen ganger i året golfturer til det store utland.
Golfreiser
Klubbfadder
Skjeberg Golfklubb innfører i år en fadderordning. Formålet med dette er å ta enda bedre vare på nye golfere og nye medlemmer i klubben.
Klubbfadder
Dugnad
Hvert år er det mange oppgaver som skal gjøres på en golfklubb og vi trenger derfor all den hjelp vi kan få.
Dugnad
Rettningslinjer for spill