Aktuelt fra klubben

På denne siden finner du en oversikt over aktuelle aktiviteter og tilbud på Skjeberg Golfklubb. Vi gjør vårt ytterste for å holde deg oppdatert på hva som til enhver tid skjer i klubben.

Turneringer 2018
Her vil du til enhver tid finne alle aktuelle turneringer i Skjeberg Golfklubb. Ikke alle turneringer er åpen for alle.
Turneringer 2018
Skolegolf
Skjeberg Golfklubb tilbyr skoler og SFO i Sarpsborg aktiviteter i mai og juni. Ta med klassen eller en gruppe på alternativ aktivitetsdag - det blir garantert en suksess.
Skolegolf
Golfreiser
Skjeberg Golfklubb arrangerer noen ganger i året golfturer til det store utland.
Golfreiser
Demodager
Sjekk hjemmesiden for årets demodager. Kom å test årest nyheter helt gratis!
Demodager
Sjekk hjemmesiden for årets demodager. Kom å test årest nyheter helt gratis!
Styret informerer
Her finner du informasjon fra styret i Skjeberg Golfklubb om planlagte aktiviteter og utbedringer.
Styret informerer
Klubbfadder
Skjeberg Golfklubb innfører i år en fadderordning. Formålet med dette er å ta enda bedre vare på nye golfere og nye medlemmer i klubben.
Klubbfadder
Postboks 99, 1740 Borgenhaugen