Golftrening på Skjeberg Golfklubb

Bli med på golftrening

på Skjeberg Golfklubb

Skjeberg Golfklubb tilbyr golftrening for alle. Medlemmer og gjester er velkommen til å delta. I tillegg til at golf er hyggelig, sosialt og trening, gir bedre golfspill deg en enda bedre totalopplevelse. Ta kontakt for instruksjon, eller meld deg på en av våre golftreninger.

Nytt av året er medlemstreningene på SkjebergGK. Det blir lagt opp til tre forskjellige kategorier:
Det er ingen hcp/kjønn/alder restriksjoner på treningen, alt avhenger av ambisjoner og tid til golfen din.
Pris: 700,- for treningspass som inkluderer 9 treninger.(mai og juni)
Pris: 150,- pr time/drop in.

1. Skjeberg Blå : En trening for de som legger ned masse tid på golf og har ambisjoner for sitt spill.
  2. Skjeberg Grønn: En trening for de som har begrenset med tid med forsatt vil ha trening og kunnskap for å ta sitt spill til neste nivå.
  3. VTG2018/2017: En oppfølging av innmeldet 2017 og nye medlemmer 2018.

Ingen planlagte kurs
matsjoran