PGA Pro - Skjeberg Golfklubb

PGA Pro

Vi har for tide ingen Head Pro på Skjeberg Golfklubb, men vi ha ny på plass til sesongstart. Se søknad.

Treningstilbud
Golftrening for alle. Junior, senior, damer og elite. Golftrening for enhver smak.
Treningstilbud
Veien til Golf
Skjeberg Golfklubb tilbyr arrangerer Veien til Golf kurs gjennom hele sesongen.
Veien til Golf
Skjeberg Golfklubb tilbyr arrangerer Veien til Golf kurs gjennom hele sesongen.
Custom Fitting
Custom Fitting er å få ditt utstyr optimalt tillpasset til deg og din golfsving!
Custom Fitting
Flightscope
Flightscope er en radar som tracker ballen din, samt måler det som skjer rett før og etter du treffer ballen
Flightscope
Prisliste
For at du som golfspiller skal få et så bra treningstilbud som mulig, kan vi nå tilby en variert meny for gruppe- og singeltrening med vår PGA Pro Hasse.
Prisliste
Postboks 99, 1740 Skjeberg