Golfstore - Skjeberg Golfklubb

Golfstore

Skjeberg Golfklubb

Golfstore er mye mer enn Golfstore i Norge. På 35 år har vi vokst jevnt og er nå Europas største faghandelskjede innenfor golf – 231 Golfstore-pros og Golfstore-butikker i seks land; Norge, Sverige, Danmark, Nederland, Tyskland og Østerrike. En kjede som består av entusiaster som brenner for golf. Din golf.

God fagkunnskap

Alle er PGA-utdannet teaching pros, som står for god fagkunnskap innenfor alt som har med golf å gjøre. Fra trening og undervisning til kyndig rådgiving og profesjonell testing av golfutstyr – Custom Fitting Lessons.

Rett plass

Du finner oss alltid der hvor du spiller – på banen, på driving rangen og på øvelsesgreenen. Hvor ellers?

Utvalgt sortiment

Vi har et svært kvalifisert sortimentsutvalg som går gjennom hele utvalget på golfmarkedet og velger ut det beste og mest prisgunstige hvert år. Det slipper du.

Garantert Lav Pris

Med 231 Golfstore-butikker er vi Europas største innkjøpere av golfutstyr. Det gjør at vi kan presse innkjøpesprisene og gi deg Garantert Lav Pris på hele sortimentet vårt.

lineberg
Line Berg