Lagturnering (ØSG) - Skjeberg Golfklubb

Retningslinjer for uttak og deltakelse i lagturnering (ØSG) i 2018

Antall spillere

Klubben stiller med 8 spillere til hver lagturnering i Østfold seniorgolf i 2018 hvorav minst 1 dame bør være representert.

Klubbens målsetting

Sammenlagt I løpet av sesongen bør klubben bli blant de tre beste klubbene i fylket. Klubben bør dessuten vinne minst 1 lagturnering i løpet av året.

Hvem som kan delta

Alle seniorer (50+) som har Skjeberg GK som hjemmeklubb kan delta i kvalifisering til lagturneringene.  I god tid før sesongen starter skal klubbens seniorer bli oppfordret til å registrere sin interesse for å delta i disse turneringene.

Kvalifisering uttak

Det foretas kvalifisering forut for hver lagturnering.  Ved uttak til årets første lagturnering skal det tas ut spillere som har deltatt i de ukentlige turneringene på Hevingen og som har oppnådd best resultater.
Ved senere turneringer skal resultatene fra OoM legges til grunn.  Dog er de 4 beste spillerne fra siste lagturnering kvalifisert også for neste lagturnering.  De fire resterende plassene rekrutteres fra OoM. Ved forfall skal spillere hentes etter rekkefølgen i OoM.

OoM skal baseres på spillernes antall nettoslag  og denne oversikten skal være løpende oppdatert senest 2 dager etter ukesturneringen på Hevingen.
Uttak til turneringene foretas av klubbens kontaktperson for ØSG.  Uttakene skal foretas i god tid før hver turnering.

Østfold Seniorgolf
Norsk SeniorGolf