Østfold Seniorgolf - Skjeberg Golfklubb

Østfold SeniorGolf

ØSG er et samarbeidsforum bestående av de fleste golfklubbene i Østfold.

Formålet er å planlegge, samordne og avvikle turneringer for seniorgolfere, samt å registrere resultatene. Turneringene går stort sett alle virkedager i tiden fra banene åpner til september. Det er ingen kontigent for å delta i arrangementer i regi av ØSG, man betaler en redusert greenfee + kr. 20,00 i premiepenger. Turneringene er åpen for damer (fra 50 år) og herrer (fra 55 år). Man velger selv om man vil spille fra rød eller gul tee. De fleste dagene blir det spilt Stableford. Premiering til minst 1/4. Turneringene arrangeres etter gjeldende golfregler og NGF's lover.

Ved siden av de ukentlige konkurransene på de forskjellige banene, arrangerer ØSG en lagkonkurranse på hver av de 8 banene som nå er med. Her kan hver klubb stille med inntil 8 spillere, hvorav de beste 4 er tellende. 10-på topp er en konkurranse hvor du i løpet av sesongen må ha spilt i alt 10 runder fordelt på minst 5 av banene. her inngår alle turneringene som er spilt på handicaptellende baner. For begge disse konkurransene blir det foretatt premiering i forbindelse med en avslutningsturnering over 2 dager. (Sverige)

ØSG har også en "landskamp" med spillere fra Bohuslän/Dal. Her stiller de norske klubbene i alt 16 spillere (2 fra hver klubb). Denne turneringen avvikles hvert annet år i Norge og Sverige, og i år er det vi som skal besøke broderfolket. Landskampgeneral er Jan Mosebekk fra Halden.

Avslutningsturneringene i Sverige arrangeres i månedskiftet august/september. De seneste årene har vi bodd på Laholmen hotell og spilt på Mjôlkeröd og Strømstad. Om dette blir det samme i år er opp til de to arrangørene Halden og Mørk.

Følgende klubber er i år med i ØSG.
Askim - Spill på tirsdager - Lagkamp 12.08 - Greenfee 150
Borregaard - Spill på onsdager - Lagkamp 06.12. - Greenfee 150
Evje - Spill på torsdager - Lagkamp 19.06. - Greenfee 225
Halden - Spill på torsdager - Lagkamp 5.06. - Greenfee 175
Huseby & Hankø - Spill på tirsdager - Lagkamp 27.05. - Greenfee 150
Mørk - Spill på fredager*) - Lagkamp 29.08. - Greenfee 225

*) Påmelding via Golfbox

Onsøy - Spill på mandager - Lagkamp 12.05. - Greenfee 225
G:e Fredrikstad - Spill på onsdager - Lagkamp 25.06. - Greenfee 200
Skjeberg - Spill på mandager - Lagkamp 30.06. - Greenfee 225

Dersom du har lyst til å delta er det med untak for Mørk, hvor det kan være en fordel å kontakte proshopen for å høre om det er spill den aktuelle fredagen, bare til å møte opp senest kl 0930 på den aktuelle banen. Vi forsøker etter beste evne å få Shutgunstart.

Vi ønsker vel møtt.

Dersom du har spørsmål eller ønsker å komme med på maillista til ØSG kan jeg kontaktes enten pr. mail (tandrmoe@online.no) eller pr. telefon 40315541 mellom kl.2100 - 2300.

Norsk SeniorGolf
Postboks 99, 1740 Skjeberg