Seniorgolf - Skjeberg Golfklubb

Velkommen til SeniorGolf

En tredjedel av klubbens medlemmer er i kategorien vi definerer som seniorer.  Det vil si damer 50+ og herrer 55+.  Målsettingen er å organisere seniorene i en aktiv og ressurssterk gruppe, som har som oppgave å aktivisere klubbens seniorer på ulike nivåer og med ulike ambisjoner.

Seniorgruppen står som arrangør av den populære Tirsdagsturneringen som går gjennom hele sesongen.  Turneringen er åpen for damer og herrer med minimum Grønt Kort.  Det er ingen avgrensning i alder.  Her konkurrerer juniorer mot seniorer og damer mot herrer i skjønn forening.

Seniorgruppen legger også forholdene til rette for et nært sosialt og sportslig samarbeid med Norsk Senior Golf.  Skjeberg Golfklubb har mange medlemmer som ofte deltar på turer og konkurranser i regi av NSG.

Østfold Seniorgolf er en uformell organisasjon, ledet av et ”styre” med 1-2 representanter fra hver av klubbene i Østfold.  Det spilles på forskjellige baner på hverdager gjennom hele sesongen.  Mandag er spilledag på Skjeberg.  Det er shot gun start kl. 1000 og det deltar som regel 20-30 spillere.

Så hvis du er glad i å spille golf, kan du spille hverdager hele uken til redusert greenfee på de fleste banene i Østfold.  Startkontingenten er meget lav og pengene går til premier.  Det spilles også lagkonkurranser og sesongen avsluttes med weekend tur til Sverige.

Seniorgruppen arrangerer hvert år en vårtur og en høsttur.  Som regel er dette weekend turer til svenske golfbaner før vi åpner vår egen bane om våren og etter at vår egen bane er stengt om høsten.  Dette er meget populære turer med stor deltagelse.

Seniorgruppen arrangerer klubbkvelder på klubbhuset i løpet av vinterhalvåret.  Dette er samlinger av sosial karakter hvor medlemmene selv kåserer om golfreiser og om deltagelse i større nasjonale og internasjonale turneringer.  Temakvelder med emner som golfregler, trening etc. er meget populære.

Østfold Seniorgolf
Norsk SeniorGolf