Treningsavgift - Skjeberg Golfklubb

Treningsavgift

Skjeberg Golfklubb junior

Treningsavgiften for de ulike juniorgruppene finner du nedenfor. Treningsavgiften er delt inn i to kategorier. Utesesong (april-oktober) og innesesong på Østfold Golfsenter (jan-mars). Treningsavgift for utesesongen dekker instruksjon, bruk av treningsområde og fri bruk av rangeballer på trening.

I tillegg dekker den enkelte arrangementer, samt startavgift på alle turneringer i regi av Regionen eller Norges Golfforbund. Avgiften for innesesongen gjelder for 1-2 organiserte treninger i uken. Inkluderer ikke egentrening på senteret.

Ballkort

Fra sesongen 2017 innføres det nye regler for ballkort til egentrening for juniorene. I organisert trening har alle juniorene fri tilgang på rangeballer til treningsfeltet. For kr 500,- vil man få utdelt et privat ballkort med navn som gjelder for sesongen.

Regler for bruk av personlig ballkort

• Kan kun brukes av den enkelte junior
  • Overtredelse medfører inndragelse av kort
  • Kortet må leveres inn før 1. november (til proshop)
  • Kortet leveres med 10 klipp og junioren må selv sørge for at kortet lades i Proshop i åpningstiden
  • Lades med 10 klipp hver gang
  • Depositum på kr 100,- for hvert kort (refunderes ved innlevering av kortet)

Kortet kan kjøpes i Proshop.

Sommertrening

GruppeAvgift