Nattgolf - Skjeberg Golfklubb

Junior Nattgolf

på Skjeberg Golfklubb

Fredag 13. oktober skal vi arrangerer nattgolf for juniorene med foreldre/foresatte på Skjeberg Golfklubb. Utstyrt med selvlysende golfballer og lysende tee-merker, siktepinner og flagg, spiller vi 6 eller 12 hull. Dette er både spennende og morsomt for både barn og voksne.

Startavgift kr 100,- pr. deltager. De som har selvlysende golfballer kan ta med disse. Resten får låne av klubben. Vi (juniorgruppa) må kjøpe inn lysende markeringsbånd. Frist for påmelding er 1. oktober!!!

Turneringen starter kl. 19.30 og avsluttes ca. kl. 22.00. Oppmøte senest kl. 18.45. De anbefales å ha med hodelykt eller lommelykt.

Startavgiften må innbetales på kontonr. 6129.06.75471 (Skjeberg Golfklubb Junior) merket med "Nattgolf" og "deltagernavn" innen torsdag 1. oktober.

Fyll ut skjema nedenfor for påmelding

Spiller navn*
E-post*