Nattgolf - Skjeberg Golfklubb

Junior Nattgolf

på Skjeberg Golfklubb

Fredag 13. oktober skal vi arrangerer nattgolf for juniorene med foreldre/foresatte på Skjeberg Golfklubb. Utstyrt med selvlysende golfballer og lysende tee-merker, siktepinner og flagg, spiller vi 6 eller 12 hull. Dette er både spennende og morsomt for både barn og voksne.

Startavgift for turneringen er satt til kr 150,- pr. junior og kr 150,- pr. voksen. Dette vil delvis dekke kostnader for 2 stk. baller. Vi (juniorgruppa) må kjøpe inn riktig antall selvlysende baller og lysende markeringsbånd, så vi må vite antall deltagere så tidlig som mulig. Frist for påmelding er 1. oktober!!!

Turneringen starter kl. 19.30 og avsluttes ca. kl. 22.00. Oppmøte senest kl. 18.45. De anbefales å ha med hodelykt eller lommelykt.

Startavgiften må innbetales på kontonr. 6129.06.75471 (Skjeberg Golfklubb Junior) merket med "Nattgolf" og "deltagernavn" innen torsdag 12. oktober.

Fyll ut skjema nedenfor for påmelding

Påmeldingen er bindene da vi må kjøpe inn riktig antall baller.

Spiller navn*
E-post*