Knøttegolf 5-6 år

Knøttegolf 5-8 år

på Skjeberg Golfklubb

Skjeberg Golfklubb tilbyr knøttetrening ukentlig gjennom hele sommersesongen. Gruppen Knøtt er for gutter og jenter i alderen 5 - 8 år. Vi har trening en dag i uken i 60 minutter. Vi jobber med innføring i golf, trener mye med morsomme øvelser og litt lek.

Trening i Knøtt skal være gøy og uhøytidlig og gi barna ett positivt og enkelt bilde av golfsporten. Vi legger stor vekt på det sosiale i alle våre treningsgrupper og vil at barna skal bli trygge og godt kjent med andre barn på tvers av gruppene. Barna trenger ikke ustyr for å være med. Møt opp og se om det er noe for ditt barn uforpliktende på to treninger.

Treningen er avsluttet for sesongen.

Golf er en rimelig idrett!

Golf er ikke dyrt, som de fleste tror. Faktisk er det en av de rimeligste idrettene som barn kan holde på med. Medlemskap og treningsavgift for en 7-åring er kun kr 1465,- pr. år og det dekker all trening både utendørs på sommeren og innendørs i Østfold Golfsenter på vinteren, rangeballer hele sesongen og alle startavgifter på turneringer (kr 100,- pr. turnering). Det eneste som kommer i tillegg er golfutstyr som kan kjøpes fra kr 1400,- i vår vellutstyrte proshop. Utstyr holder for 2-3 sesonger.

Se priser på medlemskap og trening.
Junior
Styrketrening