Jentegolf - Skjeberg Golfklubb

Jenteboom

på Skjeberg Golfklubb

Skjeberg Golfklubb opplever stor vekst innen juniorgolf og spesielt blant jenter. Vi har i dag ca. 25 aktivie jenter som møtes 2-4 dager i uke for trening i klubben og nye dukker stadig opp.

Miljøet i juniorgruppa er bedre enn noensinne. Klubben er i ferd med å bli et samlingspunkt for jenter og gutter i alderen 7-19 år. Vi tiltrekker oss juniorer fra hele regionen og jenter spesielt. Har du et barn som ikke har funnet sin fritidsinteresse, anbefaler vi å prøve juniorgolf. Møt opp på trening og vær med på et par treninger før du tar avgjørelse. Vi har nødvendig utstyr.

Treninger og turnering

Juniorene trener fast 2-3 dager i uken avhengig av alder og ferdighet. tillegg til faste treningstider i ukedagene, spiller vi ofte turneringer rundt om i Østfold og østlandet gjennom hele sesongen. Juniorgolf oppleves som veldig sosialt og hyggelig for alle.

Golf er ikke dyrt

For å delta i fast trening og spill på vår bane koster det fra 44,- til 122,- pr. mnd i medlemskap og fra kr 1100,- i treningsavgift gjennom hele utesesongen.

Priser på medlemskap
Priser på treningsavgift

Oversikt over treningstider knøttegolf, yngre junior og eldre junior.

Kontakt vår hovedtrener Hasse Ohlsson for mer informasjon eller en av oss i Juniorkomiteen.

Juniorkomite 2017

Hasse Ohlsson