Damegolf - Skjeberg Golfklubb

Damegolf

på Skjeberg Golfklubb

Damegruppen i Skjeberg Golfklubb er meget aktiv og vi prøver å legge forholdene til rette for at nye medlemmer skal føle seg velkommen.

Den store damedagen er onsdag ettermiddag. Her treffes glade golfere gjennom hele sesongen, og spiller intern turnering i en meget uhøytidelig og avslappet atmosfære. Det trekkes flighter, slik at du ofte treffer nye golfvenner i stadig varierende og morsomme turneringsformer. Uansett om du har høyt eller lavt handicap er du velkommen til å spille sammen med oss. Jo flere vi er, desto hyggeligere blir det! Onsdagen avsluttes med hyggelig samvær med kaffe, vafler og premieutdeling. 
 Vi forsøker også å være aktive når det gjelder å invitere damer fra naboklubbene til konkurranser på Hevingen. Til gjengjeld reiser Skjebergdamene til naboklubbene og deltar i deres konkurranser.  I tillegg er det stadig fler som deltar på Ladies Tour, som arrangeres lokalt og ellers rundt om på Østlandet. 
 
Hvert år arrangerer vi en weekend tur spesielt for oss damer.  Som regel går turen til Sverige, hvor vi stifter bekjentskap med stadig nye steder og attraktive golfbaner.

Golfåret avsluttes med et treff på klubbhuset.  Da møtes en glad gjeng damer som nyter god mat og drikke, og minnes alle de gode golfhistoriene gjennom sesongen.  Her deles også ut premier og utmerkelser til de som har gjort seg fortjent til dette i løpet av årets sesong.

Har du ikke deltatt på “damedagene” enda? Møt opp en onsdag og sjekk ut hvordan vi har det. Du er hjertelig velkommen!
Program og kontaktpersoner for 2018 finner du her på våre hjemmesider.

Hilsen
Styret Damegruppa
 

 

Dameturneringer 2018
Styret i damegruppa
Kontaktinformasjon
Besøksadresse
Hevingen, 1739 Borgenhaugen
Postadresse:
Postboks 99, 1740 Skjeberg
Søk på siden