Damegolf - Skjeberg Golfklubb

Damegolf

på Skjeberg Golfklubb

Damegruppen i Skjeberg Golfklubb er meget aktiv og vi prøver å legge forholdene til rette for at nye medlemmer skal føle seg velkommen.

Den store damedagen på Skjeberg golfklubb er onsdag ettermiddag. Vi treffes gjennom hele sesongen, og spiller interne turneringer i en meget uhøytidelig og avslappet atmosfære. Det trekkes flighter, og vi varierer på turneringsformene. Uansett om du har høyt eller lavt handicap, er du velkommen til å spille sammen med oss. Onsdagen avsluttes med kaffe og premieutdeling.

Hver fredag formiddag kl. 11.00 er alle velkomne til lunsjgolf. Vi spiller først 9 hull, deretter inntar vi lunsj.
Vi har en årlig tradisjon med damegruppa i Borregaard golfklubb, der vi besøker hverandre på en av våre respektive damedager.

Hvert år arrangerer vi en weekendtur. Som oftest går turen til Sverige. På programmet står selvfølgelig golf, i tillegg til sosialt samvær, god mat og drikke.

Golfsesongen avsluttes med årsmøte og høstfest i klubbhuset.  De av damene som har gjort seg bemerket i løpet av sesongen, får sin velfortjente utmerkelse.

Allerede i januar møtes vi igjen. Da i Østfold golfsenter. «Putte trening» og  et par runder i golfsimulator står på programmet.

I mars / april arrangerer vi vårfest. Det er en markering av at en ny golfsesong er i anmarsj!

Vi ønsker at flere damer har lyst til å bli med oss.
DU er hjertelig velkommen!

Styret Damegruppa

Dameturneringer 2018