Ta med en venn på golfbanen!

Nå kan du som medlem i Skjeberg GK ta med en venn som ikke spiller golf, ut på golfbanen for å spille golf.
I tillegg er det helt gratis!

Tilbudet er gratis for den du har med og klubben låner gjerne ut golfutstyr om det trengs.
Vi ønsker alle at flere skal få oppleve gleden ved å spille golf. Derfor kan du nå be med deg en venn som er nysgjerrig på golf, til å spille ute på banen. De aller fleste blir introdusert til golf på drivingrangen, men vi ønsker at flere skal få oppleve hva golf virkelig er og å få muligheten til å teste seg på selve spillet ute på banen.

Medlemmet som har med seg en venn, booker en starttid som vanlig i Golfbox og registrerer vennen på et skjema som ligger på disken i shopen. Vi som jobber her hjelper deg gjerne og svarer på spørsmål.

Tilbudet er selvfølgelig gratis for den du har med, det gjelder for en runde og vedkommende kan ikke allerede være golfspiller med medlemskap i en annen klubb.
Dette er rekruttering av nye golfere og ikke en gratis runde for greenfee spillere.

Vi utfordrer herved alle som kjenner noen som de tenker burde spille golf, til å ta de med og å introdusere de for hva golf egentlig er.
Postboks 99, 1740 Borgenhaugen