Slaget om Sarpsborg

11-12. august går Slaget om Sarpsborg av stabelen. Èn by, to golfklubber - hvem vinner?

Dette er en samarbeidsturnering med Borregaard GK og Skjeberg GK hvor man spiller 18 hull på Borregaard på lørdagen og 18 hull på Skjeberg på søndagen uten cut.

Statutter "Slaget om Sarpsborg 2018"
Kl. Elite: +8 - 4,4 Slagspill (Scratch
Kl. A: 4,5 – 11,4 Slagspill (m/HCP)
Kl. B: 11,5 – 18,4 Slaggolf (+5 slag)
Kl. C: 18,5 – 26,4 Stableford
Kl. D: 26,5 – 54,0 Stableford

Alle spiller i den hcp klassen de tilhører, både damer, herrer, junior osv.
Startavgift: 300,- og halv greenfee på begge baner for 2 dagers spill på Borregaard og Skjeberg.

1.dag på BoGk start kl. 09:00 og kl 13:30 fri trekning.
2.dag SkGk starter kl. 09:00 Shotgunstart, klassevis trekning etter resultat etter 1. dag.

Premieutdeling: Klassevis på Skjeberg Gk.

Slagspillkonkurranse
Slagspillkonkurranse der det spilles en fastsatt runde og totalresultatet teller. Alle hull må fullføres/hulles ut. Kan regnes uten handicap (brutto) eller med handicap (netto).

Svensk Slaggolf
Spilles som slagkonkurranse, men hvor antall slag pr. hull er begrenset. Alle spillere får spille maksimalt fem (5) slag mer enn hullets par. Har spilleren ikke hullet ut etter disse slag, plukkes ballen opp og scoren noteres til hullets par + fem (5).

Stableford
Former for slagspillkonkurranser hvor det spilles mot en fastsatt score på hvert hull (Regel 32).
Dette også er en intern match mellom Golfklubbene. Det fungere på den måten, at du som spiller, kan få klubbpoeng ut i fra din plassering i turnering som blir lagt sammen med andre spillere fra klubben.
Klubben med den høyeste poengsum vinner" Slaget om Sarpsborg" 2018.

Postboks 99, 1740 Borgenhaugen