Veibeskrivelse til Skjeberg Golfklubb

Veibeskrivelse

For at du enkles mulig skal kunne finne frem til vår bane har vi laget en enkel veibeskrivelse enten du kommer fra syd eller nord.

E6 fra Oslo:

Ta avfarten Sarpsborg S etter Sandesundsbroen. (3. avkjøring fra E6 gjennom Sarpsborg). Følg riksvei 111 mot Rakkestad. Følg veien ca 3 km til rundkjøring ved Hafslund Hovedgård, ta av til høyre. Følg så skilting mot Rakkestad. Fra avkjørsel E-6 er det ca 7 km til Hevingen. Avkjøring til høyre, merket golfbane og Hevingen.

E6 fra Sverige:

Ta av mot riksvei 111 før Sandesundbroen. Følg veien ca 3 km til rundkjøring ved Hafslund Hovedgård, ta av til høyre. Følg så skilting mot Rakkestad. Fra avkjørsel E-6 er det ca 7 km til Hevingen. Avkjøring til høyre, merket golfbane og Hevingen.

Kjære gjest
Greenfee